Siirry sisältöön
Kartta

Juhannuksen etkot Uittotunnelin kahvilalla –
YinJoogaa & äänimaljarentoutusta By Olkkari
19.6.2024 klo 17-18
Ilmainen pääsy!

Uittotunnelin kahvila järjestää yhteistyössä Olkkarin kanssa rentouttavan irtioton ennen juhannuksen viettoon siirtymistä! Uittotunnelin kahvilan edustalla sijaitsevalla nurmialueella joogataan Olkkarin joogaohjaaja Nanan opastuksella, jonka jälkeen loppurentoudutaan äänimaljojen harmonisissa ja syvästi rentouttavissa soinnuissa Olkkarin äänimaljahoitaja Sofian toimesta. Ota mukaan juomapullo ja oma joogamatto, myös rantapyyhe käy hyvin. Säävaraus!

Yinjoogan hyötyjä:
Yinjoogan pitkät venytykset tarjoavat tarpeellista pysähdystä kehomielelle. Yinjooga vaikuttaa lempeästi mutta tehokkaasti kehon syväkudoksiin, ja tuo helpotusta kireyksille ja jäykkyydelle. Jooga-asanoissa ollaan hieman tavallista pidempi aika pysähtyen rauhallisesti kuulostelemaan hengitystä ja kehon tuntemuksia.
Yinjoogaa tehdään aina kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, ei suorittaen tai pakottaen.
Rauhallinen joogaharjoitus aktivoi parasympaattista hermostoa aktivoiden kehon palautumis- ja paranemisprosesseja.
Yinjooga sopii kaikille keholle, ja niin ensikertalaisille kuin aiemmin jooganneille.

Äänimaljarentoutuksen hyötyjä:
Äänimaljahoito on tuhansia vuosia vanha syvärentoutusmenetelmä, joka perustuu resonanssiin, eli ääniaaltoihin ja myötävärähtelyyn. Äänimaljahoito on äärimmäisen miellyttävän tuntuista ja syvärentouttavaa ”soluhierontaa”. Jos koet haastetta rentoutumisen tai rauhoittumisen kanssa, voi äänimaljahoito olla juurikin se mitä tarvitset. Äänimaljojen lempeä ääni ja värähtely saattelee rentoutujan syvään rentouden tilaan, jossa mm. parasympaattinen hermoston haara aktivoituu.

MIKÄ ON OLKKARI?
Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi.
Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.
Olkkari on persoonallisesti sisustettu, keidas keskellä kaupungin kiireitä.