Syyslomaohjelmaa Vakoilumuseossa - Visit Tampere

Syyslomaohjelmaa Vakoilumuseossa

Syyslomalla kannattaa suunnata tiensä vakoilun merkilliseen maailmaan. Vakoilumuseo on poikkeuksellisesti avoinna syyslomaviikolla (14.10-19.10.) jo kello kymmenestä.

Museossa järjestetään myös suosittu yleisöopastus jokaisena päivänä kello 13.00. Tässä opastuksessa saa hyvin tarkan kuvauksen vakoilun menneisyydestä ja nykypäivästä. Ja jos opas onnistuu työssään, ainakin yksi kävijä lähtee hieman vainoharhaisempana museosta ulos.

Paikalle voi tulla myös mittelemään oman perheen agenttimestaruudesta museon agenttitestien avulla. Perinteinen agenttitesti testaa kävijän agentin taidot kahdeksalla erilaisella alaan liittyvällä tehtävällä. Tiirikointi, ampuminen ja morsekoodin ratkaiseminen ovat vain esimerkkejä tehtävistä. Agenttitestiä suositellaan yli seitsemänvuotiaille ja sen hinta on 5e/testi. Jokainen testin suorittanut henkilö saa mukaansa arvokkaan diplomin, jonka voi liittää vaikka CV:hen kun hakee vakoojaksi 🙂

Perheen pienimmille lapsille on hieman helpompi junnuagenttitesti, jossa lapsi pääsee etsimään ja testaamaan erilaisia museon testattavia laitteita. Tämän testin hinta on vain 2e. Junnutestin suorittajat saavat omalla nimellä varustetun junnuagenttikortin.

Perheille on muodostettu myös erilaisia perhepaketteja, joihin sisältyy pääsyliput ja kaksi kappaletta agenttitestejä.

Tervetuloa Vakoilumuseoon viettämään vilkasta ja mysteeristä syyslomaviikkoa!

14.10.2019-19.10.2019 10:00-18:00
Satakunnankatu 18, Tampere

Lisää luettavaa

Kulttuuria lapsille
Lapsille

Kulttuuria lapsille

Kulttuuririennot kutsuvat Tampereella ja lähiseudulla!
Lue lisää
Top 5 lasten museot
Museot

Top 5 lasten museot

Tampereen positiivisesti omalaatuisessa museotarjonnassa on lapsille paljon hauskaa!
Lue lisää