Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tad Robinson (USA) & Frostbites Down Home Kivi to 7.11.19!

Jukka Mäkinen & BluesLovers proudly (totally) presents:

Tad Robinson (USA) & Frostbites

Tad Robinson on yksi aikamme suurista ja johtavista soul/blues-laulajista. Vuonna 1956 syntynyt ja New Yorkissa varttunut Robinson aloitti muusikon uransa huuliharpistina 1980-luvulla Chicagon haastavan vaativissa bluesympyröissä.

Robinson tutustui koulutoveriensa opastuksella niin 1960-luvun mustan musiikin soulvirtauksiin kuin latinorytmeihin. Tad yhdistelee Motownia, Chicago bluesia ja Memphis-soulia vahvalla ja aidolla tavalla. Sen sijaan, että esittäisi omia versioita tuon ajan klassikoista, Robinson pitäytyy laulamaan omia kappaleitaan, jotka on sovitettu soul- ja bluestraditioiden hengessä. Jos haluaa nimetä vertailukohdetta, niin kyseessä on samantyyppinen artisti kuin edesmennyt Ruotsin blueskuningas Sven Zetterberg!

Tad Robinson omaa yhden rikkaimmista ja voimakkaimmista lauluäänistä, jota hän osaa myös käyttää vaivattomasti. Hienosti fraseeraava ja karismaattinen laulaja sekä mahtava esiintyjä. Onpa kyseessä tunteikas balladi, korkea falsetti, tai miehekäs soul-rutistus, niin Robinson pystyy välittämään ne todella vahvalla tunteella, joka ei taatusti jätä kuulijaa kylmäksi. Kun tähän lisätään vielä Robinsonin poikkeuksellinen kyky kovan luokan blueshuuliharpistina ja Suomen blues & roots-parhaimmistosta koostuva bändi, on käsillä varsin kovatasoinen paketti. Tadin soulahtavan bluesin tahdeissa on myös mukava tanssia!

HUOM. Varaathan lippusi ajoissa. Paikkoja on rajoitettu määrä ja edellisillä kerralla kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään!

Tad Robinson Band in Scandinavia, starting this week!

Tad Robinson – laulu ja huuliharppu

Jonne Kulluvaara kitarat

Jaska Prepula basso

Juppo Paavola rummut

TERVETULOA!
LIPUT 20/17 € (BL-JÄSENET)

Showtime alkaa välittömästi seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen n. klo 21.30. Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä.

 

07.11.2019 20:00-23:45
Hämeenkatu 14B, 33100 Tampere

Lisää tapahtumia

G Livelab Tampere LIVE

21.10.2020 19:00-21:00
Puutarhakatu 1, Tampere, Suomi