TamCollect - Visit Tampere

TamCollect

Tampereen Filatelistiseuran 100-vuotis juhlanäyttely on osa Keräilyn maailma -kokonaisuutta Tampereen Messu-ja Urheilukeskuksessa.

Mukana ovat mm. Jenni Haukion runo-aiheinen kokoelma Postimuseosta, Kari Salosen Tampereen 1918 taisteluita käsittelevä korttikokoelma sekä kaikki Suomessa julkaistut erilaiset postimerkit. Esillä on myös joukko nimenomaan Tampereeseen ja sen lähialueisiin liittyviä kokoelmia. Näyttelyssä on lapsille ja nuorille suunnattu filateelinen taitorata Merkillinen Seikkailu, jonka on toteuttanut Postimuseo. Perjantaina Merkilliseen Seikkailuun käy ohjatusti tutustumassa tamperelaisten alakoulujen luokkia. Kipitä mukaan!

Paikalla on postimerkkikauppiaita Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta. Saatavana on myös ilmainen asiantuntija-arvio omasta kokoelmasta tai merkeistään. Suomen ensimmäinen Ranskasta rantautunut Tampere-aiheinen nollaseteli on myynnissä. 0-seteli on kuin 500 euron seteli, mutta Tampere-aiheisella kuvalla ja 0 arvolla.

TamCollect-näyttelyä varten on julkaistu Aleksander Barkov -omakuvamerkki. Merkki on myynnissä TamCollectin osastolla C 40. Merkin painosmäärä on 500 kpl ja hinta 5 € / merkki.

Messut ovat kävijöille avoinna: Perjantaina 12.4. klo 11–18, lauantaina 13.4. ja sunnuntaina 14.4. klo 10–17.

 

12.04.2019-14.04.2019 11:00-17:00
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu, Tampere

Lisää luettavaa

Keskustan hotellit
Hotellit

Keskustan hotellit

Vaikka Tampereella tekemistä riittäisi vuorokauden ympäri, jaksaa paremmin, kun välillä huilaa!
Lue lisää
Päivä Tampereella
Matkailijat

Päivä Tampereella

Jo yhden päivän vierailullakin Tampereesta ehtii saada irti vaikka mitä!
Lue lisää
Tampereen salaisuudet
Kaupunki & kulttuuri

Tampereen salaisuudet

Keskustan sivukujat, paikallisten olohuoneinaan pitämät kahvilat, luonto. Mitä kaikkea Tampereelta löytyykään?
Lue lisää