Tampere Punk Fest - Visit Tampere

Tampere Punk Fest

Kaksipäiväisen festivaalin esiintyjälistalla on yhteensä 28 bändiä kotimaasta ja ulkomailta. Bändien lisäksi luvassa on myös mm. skeittinäytös ja pöytäjalkapalloturnaus. Nimensä mukaisesti punk-musiikkiin keskittyvä Tampere Punk Fest järjestetään Tampereen Lielahdessa Hiedanrannan Kuivaamolla 8.-9. kesäkuuta.

Festivaalin melodista ja melankolistakin osastoa edustavat mm. espanjalais-itävaltalainen Suicidas sekä kotimaisista pitkän linjan tamperelaisbändi Punk Lurex ja uudempi lupaus, rovaniemeläinen Puhelinseksi. Rajumpaan hardcore-genreen sijoittuvia bändejä ovat mm. brittibändi Disorder ja ruotsalainen Mob 47. Näiden lisäksi tapahtumassa esiintyvät mm. japanilainen metallivaikutteinen Vanishing, tsekkiläinen rujomman linjan Malignant Tumour sekä oululainen kulttibändi Radiopuhelimet.

”Kuivaamo on aivan mahtava paikka tällaiselle tapahtumalle. Vanha tehdasmiljöö luo tunnelmalliset puitteet ja tarjoaa isot ja monipuoliset tilat Näsijärven rantamaisemissa. Kuivaamolle on Tampereen keskustasta vain 5 kilometrin matka ja sinne on hyvät bussiyhteydet. Alueella on lisäksi runsaasti pysäköintitilaa myös henkilöautolla saapuville. Bändejäkin on monipuolisesti punkin eri laidoilta ja erityistä tässä festivaalissa on se, että kaikki bändit ovat hyviä!”, festivaalin järjestelyistä vastaava punkin monitoimimies Jukka Nakari kertoo.

Tampere Punk Fest starttaa perjantaina 8. kesäkuuta klo 17. ja lauantaina bändit aloittavat klo 14. Molempina päivinä käytössä on kolme lavaa, joista yksi on ulkolava. Ohjelma jatkuu sekä perjantaina että lauantaina pikkutunneille asti. Festivaalialueella on myynnissä ruokaa, virvokkeita ja alkoholijuomia. Ruokatarjonnassa on huomioitu erityisesti kasvisruokavaliot sekä muut erityisruokavaliot. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Kahden päivän ennakkolippu maksaa 50 euroa ja yhden päivän lippu 28 euroa. Ennakkoliput ovat myynnissä festivaalin kotisivuilla osoitteessa http://www.tamperepunkfest.com.

Tampere Punk Festien päiväkohtaiset esiintyjät:

PERJANTAI:
Disorder (Iso-Britannia)
J.M.K.E. (Viro)
Konepistooli (Kreikka)
Unarm (Japani)
Generals
Kohti Tuhoa
Kohu-63
Kovaa Rasvaa
Lapin Helvetti
Radiopuhelimet
Raygun
Smoke Alarm

LAUANTAI:
Accidente (Espanja)
Malignant Tumour (Tšekin tasavalta)
Mob 47 (Ruotsi)
Moskwa (Puola)
Suicidas (Espanja/Itävalta)
Vanishing (Japani)
1981
Deaf Penalty
Foreseen
Juggling Jugulars
Jätä Jämät
Klimax
Ongelma
Puhelinseksi
Punk Lurex
Vivisektio

Facebookin tapahtumasivut http://www.facebook.com/events/203926556831408/

 

08.06.2018 17:00-23:59
09.06.2018 14:00-23:59
Tehdaskartanonkatu 24, Tampere