Tampereen Taikatorstai Vol. 1 - Visit Tampere

Tampereen Taikatorstai Vol. 1

Taikuri Miika Korkatin isännöimä taikuriklubi valtaa Tampereen. Tervetuloa iloitsemaan ja ihmettelemään, kun taikureita ympäri Suomea esiintyy keskustan kupeessa kerran kuukaudessa. Luvassa on kutkuttavaa mielen -ja silmänkääntöä lavalta aina pöytiin asti tarjoiltuna.

Bar-K | Ilmainen sisäänpääsy | Ohjelma 20 -22

Lavalla nähdään:

I. Markus Tervo, tuore lähitaikuuden Suomen mestari. Taidokkaasta ja yllätyksellisestä taikuudestaan tunnettu Markus on charmantti herrasmies, joka on viettänyt suurimman osan elämästään taikuuden parissa.

II. Sakari Wilenius. Korttitaikuudestaan tunnettu ja myös palkittu Sakari väittää tietävänsä vastauksen kysymykseen, miltä oikea taikuus näyttää ja tuntuu? Kesällä Suomen suurimpia festareita kierrellyt taikuri saapuu Tampereelle näyttämään osaamistaan.

III. Miika Korkatti. Vain neljässä vuodessa Suomen kysytyimpien ammattitaikureiden joukkoon noussut mies on herättänyt huomiota alan tekijöiden keskuudessa. Miika on hallitseva ravintolataikuuden Suomen mestari ja muutenkin ihan jees tyyppi.

IIII. Elmo Huovila. Päätösfinaalina päästään maistelemaan jotain erikoista. Vuonna 2018 junioreiden lavataikuuden Suomen mestaruuden voittanut kaveri on vasta 13-vuotias. Illan finaalina nähdään Elmon taikuuksia ja kisaesitys, jolla voitettiin junioreiden Suomen mestaruus tänä vuonna!

Pöydissä nähdään:

Lavaesiintyjien lisäksi tilaisuuden alkuun ja loppuun yleisöä viihdyttää pöydissä suoraan silmien alla lähitaikurit Joose Vettenranta, Tiitus Valtamo, Juhani Kirjavainen, Samuel Rantatalo ja Marko Akkanen.

Myöhemmin syksyllä:

04.10.2018
01.11.2018
29.11.2018
13.12.2018

06.09.2018 20:00-22:00
11 Kauppakatu