Tampereen Viinikylä - Visit Tampere

Tampereen Viinikylä

Tervetuloa viihtymään Tampereen Viinikylään, Frenckellin linnamaiselle sisäpihalle, Keskustorin pohjoispäähän. Tule ihastumaan uudistettuun sisäpihan terassiin, herkullisiin tapaksiin ja grillivaunun antimiin.

OHJELMA:

ma 23.7. Duo (Kappas vaan) Markku sekä Ville!
Kesäisen svengaavaa puoliakustista poppia ja rokkia.

ti 24.7. Haulibros
Pispalan hämyisiltä kujilta terveisensä lähettävä HauliBros on perustettu jo 1996 ja yhtye tunnetaan ahkerana keikkailijana.

ke 25.7. DJ Juissi
Luvassa Iskelmällinen aito vinyylilevypotpuri ja musiikillinen kavalkadi ajalta, jolloin ranskalaiset korot kopisivat ja jazziskelmä sulatti suklaasydämet.

to 26.7. 4Wattia
Neljän Watin johtoajatuksena on tehdä kunniaa Juha Watt Vainion kertakaikkisen mainiolle ja laajalle tuotannolle. Junnun laulukirjasta olemme poimineet esitettäväkseme vain hänen itsensä tulkitsemana tutuksi tulleita lauluja.

pe 27.7. Sami Hintsanen

Sami & The Festival Experience tarjoilee Viinipihalla akustista covermusiikkia aikuiseen makuun. Ohjelmisto tulee koostumaan tutuista, kotimaisista sekä englanninkielisistä, klassikoista laidasta laitaan ja akustisen ”juhlaorkesterin” täydentää tällä kertaa tiukka puhallinsektio.

la 28.7. Jani Koskinen & band
Viihteen todellinen monitoimimies,  laulaja/ näyttelijä JANI KOSKINEN, on ollut jo vuosikausia kysytty artisti yritysjuhlissa, yksityistilaisuuksissa, festivaaleilla ja ravintoloissa.

23.07.2018-28.07.2018
Frenckellinaukio 4, 33100 Tampere