Siirry sisältöön
Kartta

Argentiinalaisen tangon konsertissa esiintyvät kansainvälisesti palkitut tähtiesiintyjät

Odotetussa argentiinalaisessa tangokonsertissa esiintyy kansainvälisestikin tunnettu Tango del norte, solistinaan Romina Bianco. Tangolaulaja Romina Bianco on Argentiinan valovoimaisimpia naislaulajia, joka vihdoin viiden vuoden tauon jälkeen palaa Suomeen. He säväyttävät konsertillaan Walleniuksen Wapriikin tunnelmallisessa tehdasmiljöössä Juupajoella.

Illan ohjelmisto rakentuu vahvasti argentiinalaisen tangomusiikin ympärille. Konsertin ohjelmassa on sekä Astor Piazzollan musiikkia että perinteisempää argentiinalaista tangoa. Lisäksi joukossa kuullaan myös jotain suomalaista.

TANGO DEL NORTE
Suomalaiskokoonpano Tango del norte on kansainvälisissä kilpailuissa palkittu timanttinen tangoyhtye, jonka taival alkoi vuonna 2011 Astor Piazzollan musiikin parissa. Vuosikymmenen ajan yhtyeen soittajat ovat hakeneet tango-oppia Argentiinan parhailta muusikoilta. Tämän tuloksena on hioutunut sointi, joka saa aikaan yleisössä ihailua ja kehuja keikasta toiseen.

ROMINA BIANCO
Romina on kysytty artisti ympäri maailmaa ja esiintynyt suurilla tangofestivaaleilla ja konserttilavoilla Argentiinassa, Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja ympäri Eurooppaa.

8.6.2024 klo 19
Kesto n. 1,5h sisältäen väliajan.
Mahdollisuus tilata väliaikatarjoilu ennakkoon walleniuksenwapriikki.fi.

Konsertti on esteetön.

Walleniuksen Wapriikki
Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

info@walleniuksenwapriikki.fi

Avustaja pääsee samalla lipulla. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät konserttiin veloituksetta.