Siirry sisältöön

Nykytanssiteos Full Moon Effect etsii alter egon piilotettua voimaa. Voimaa, jonka olemassaolo saattaa näyttäytyä aivan tiedostamatta. Tämän voiman löytäminen voi olla joko vapauttavaa tai vangitsevaa. Täysikuun aika on nyt tullut.

Täysikuun ajan uskotaan olevan täynnä voimallista parantavaa ja uudistavaa energiaa. Sen aikana kaikki kokemukset vahvistuvat ja tietoisuuteen tulee uusia asioita. Täysikuu valaisee uusia polkuja jättäen osan hämärän peittoon. Täysikuu herkistää aistit, vapauttaa feminiinistä voimaa ja tuo lauman takaisin yhteen.

Joel Alalantela on tanssitaiteilija ja koreografi. Alalantela valmistui tanssijaksi Tampereen Konservatoriosta vuonna 2012 ja on toiminut siitä lähtien aktiivisesti taidekentällä nykytanssiteoksista musikaaleihin. Tällä hetkellä hän työskentelee Tanssiteatteri MD:ssä tanssijana ja koreografina. Hän on myös oman Alalantela Companynsa perustaja sekä koreografi. Full Moon Effect on Joel Alalantelan debyyttikoreografia Tanssiteatteri MD:lle. Teos on päätepiste Alalantelan aikaisempiin välitilaa tutkiviin demoesityksiin, joissa teemaa on tarkasteltu henkisenä olotilana, ajattomana, resilienssissä sekä yhteisöllisyytenä näyttämötaiteessa.

 

Kaikki tapahtuman ajankohdat