Siirry sisältöön
Kartta

Tappara ja Ässät kohtaavat viimeisen kerran runkosarjassa lauantaina 24.2. kello 17.00 Nokia Arenassa. Ottelussa on perhepeliteema, minkä myötä tapahtumassa tulee olemaan erityistä tekemistä ja näkemistä koko perheelle. Perhepelin ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa, mutta luvassa on muun muassa Lumikuningattaren esitys ja mahdollisuus kokea Särkänniemen huvipuistolaitteiden huuma VR-lasien välityksellä.

Ottelun jälkeen kaikki Tapparan liigapelaajat ovat tavattavissa ja jakamassa nimikirjoituksia meet & greet -tapahtumassa.

Ottelulippu on matkalippusi Tampereen seudun joukkoliikenteessä Otteluliput sisältävät matkaoikeuden Tampereen seudun joukkoliikenteen eli Nyssen kaikissa busseissa ja ratikoissa sekä junissa yhteysväleillä:

Tampere–Nokia–Tampere
Tampere–Lempäälä–Tampere
Tampere–Orivesi–Tampere
Tesoma –Tampereen keskusta–Tesoma

Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkaoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.