Siirry sisältöön
Kartta

Todellinen lastennäytelmien klassikko ja televisiostakin tuttu Yökyöpelit valloittaa Teatteri Sirkus Suosalon telttateatterin lavan musiikilla, akrobatialla ja yöllisillä salapoliisitutkimuksilla! Esitys vierailee syyskuussa 2024 Tampereella osana teatterin Komeljanttarit kiertää taas!-kiertuetta Tahmelan uimarannalla.

Yökyöpeleiden talossa tapahtuu kummia. Joku nakertaa reikiä vesijohtoihin, syö autoja ja popsii Päätäi Väätäisen kotipesän. Agenttinero Narun (Martti Suosalo) on pakko puuttua asiaan ja etsiä konna. Tutkimusten aikana Agentti kohtaa toinen toistaan hassumpia asukkaita yöllisillä retkillään.

Yökyöpeleitten mielikuvitusmaailmaan saavat lapsi ja aikuinen sukeltaa yhtä suurella riemulla Vauvakaanin, Savuavan sulhasen, Herra Käen, Mahtimummelin, Janoisen Iivanan, Huoltomies Hossan ja monen muun kanssa.

Yökyöpelit on lauluntäyteinen esitys lapsille ja lapsenmielisille. Kirjailija Laura Ruohosen ja visualisti Erika Kallasmaan rakastettuihin Allakka Pullakka- ja Yökyöpelit-kirjoihin perustuva verbaalinen ja visuaalinen ilotulitus on Anna Mari-Kähärän huikean musiikin siivittämänä moneen kertaan palkittu klassikko ja TV2:n vuoden 2015 televisioversiosta tuttu suosikki.

Esityksen lipunmyynti ja esityskalenteri osoitteessa www.tiketti.fi/teatterisirkussuosalo

Tuotanto: Työryhmä, Teatteri Sirkus Suosalo

Esitystä on tukenut Suomen Kulttuurirahasto keskusrahastosta myönnetyllä apurahalla.

TIEDOT
Ikäraja: Ei ikärajaa.
Kesto: noin 75 minuuttia, ei väliaikaa.
Numeroimattomat istumapaikat.
Ovet ja lipuntarkastus avataan puoli tuntia ennen esitystä.
Ei narikkaa, vaatteet voi ottaa mukaan telttaan.
Tapahtuman yhteydessä toimii kahvila.