Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Telakan Vappu

Palindromeja, Armotonta menoa ja Kallista ainetta Tampereen Telakalla vappupäivänä! Liput 10€.

Ohjelma:

klo 20 Hojot

klo 20.30 Maisteri Frangénin Palindromishow

klo 21.30 Sepi Kumpulainen Duo

Vappupäivän iltamissa Telakalla koetaan todellinen Super-Show, kun lavalle vyöryy ensin Maisteri Frangén palindromibiiseineen ja sen jälkeen laulava talonmies Sepi Kumpulainen notkeasormisen basistinsa Juha Saunalan kera.

Alkulämmöt näille veret seisauttaville esityksille täräyttää legendaarinen huumoriorkesteri ja “maailman kovin bändi” Hojot, jonka voimakaksikko Veijo Väkivahva ja Leo Hyrkkö luovat sellaisen äänimaiseman, jota eivät edes tiedemiehet ole pystyneet aukottomasti kuvailemaan.

Palindromikeisari Simo Frangén esittää Dave Lindholmin kanssa tekemänsä palindromialbumin “Tana! Hitit ihanat!” lähes kokonaisuudessaan alkuperäisten taustanauhojen säestyksellä. Sen lisäksi Maisteri lausuu aina välillä tunnelman yläneljännekseen nostattavia hittipalindromejaan.

Korville on tarjolla ainakin keskikokoisen virtahevon lailla svengaavat palindromibiisit “Aivot vai tissit”, “Kahdeksan sanan blues” ja “Sivistäkää kääkät!”, jotka Frangén tulkitsee hattu päässä! Ja kuten aina, Maisterin solmio on silkkiä ja ääni samettia!

Sepi Kumpulainen Duo on tekemässä uutta albumia ja maaliskuussa Duo julkaisi uuden singlen “Kyllä Se On Niin Rankkaa”. Sen kunniaksi parivaljakko on kiertänyt Suomea ahkerasti. Vappupäivänäkin Sepin vakaa komppikäsi jyystää kitaraa tutun puhuttelevasti, basisti esittää legendaarisen bassosoolonsa ja hauskat sekä joskus jopa absurdisti ilakoivat sanat pudottavat yleisön tuolilta.

Hojot on aina mielenkiintoinen yleisön villitsijä. Basisti Hyrkkö tunnetaan myös innokkaana tennispelaajana, joten hän pystyy soittamaan bassoa sekä kämmen- että rystypuolelta.

Laulutaiteilija Veijo Väkivahvan vakuuttava olemus ja suun kautta ulos tuleva ääni naulitsevat kuuntelijat taatusti ihailemaan Hojojen keikan hittikavalkadia. Varmasti kuullaan ainakin klassikot “Kallista ainetta” ja “Kamala nainen”.

Älä missaa näitä iltamia. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia vapusta etu- ja takaperin!

01.05.2019 20:00-23:00
Ravintola Telakka, Tullikamarin aukio, Tampere