The Blind Boys of Alabama - Visit Tampere

The Blind Boys of Alabama

Gospel-yhtye The Blind Boys of Alabama perustettiin sokeille mustaihoisille lapsille tarkoitetussa koulussa Alabamassa vuonna 1939. Se on ehtinyt todistaa niin toisen maailmansodan, kansanoikeusliikkeen nousun, kuukävelyn kuin jukeboxin ja internetin synnyn. Lähes 80-vuotisen uransa aikana yhtye on voittanut viisi Grammy-palkintoa, esiintynyt Valkoisessa talossa ja tehnyt yhteistyötä mm. Eric Claptonin, Princen ja Bon Iverin kanssa. Yhtyeen alkuperäistä kokoonpanoa kiertueella edustaa edelleen lähes 90-vuotias laulaja Jimmy Carter.

The Blind Boys of Alabama laulaa pääosin hengellistä musiikkia ja on jo vuosikymmenien ajan rohkaissut musiikillaan kaikkia maailman liikuntarajoitteisia.

Tampere-taloon The Blind Boys of Alabama saapuu viime vuonna ilmestyneen Almost Home -levynsä siivittämänä. Yhtyeen historia kertoo monella tavalla koko modernin Amerikan tarinan, ja tuo tarina on kokoonpanon uuden tunteellisen Almost Home -albumin keskiössä. Tampere-talon historiallisessa konsertissa laulavat upeaääniset Jimmy Carter, Eric McKinnie, Paul Beasley, Ben Moore ja Joey Williams.

Tuotanto Tampere-talo

29.10.2018 19:00-21:00
55 Yliopistonkatu