Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

The Elvis Concert 2018

Oletko unelmoinut siitä, että näkisit legendaarisen rock ’n roll -kuninkaan, Elvis Presleyn, jälleen elossa, esiintymässä konsertissa? Hän olisi edessäsi hyväkuntoisena ja esittämässä aidon tuntuisella maailmankuululla äänellään klassikkohittejään Suspicious Minds, Blue Suede Shoes ja Love Me Tender.

Elvis Presley kuoli 40 vuotta sitten, mutta hänen kulttuuriperintönsä jäi elämään ja voi edelleen hyvin. Hänet yhä tunnetaan parhaimpina live-esiintyjinä ja on myös yksi vaikuttavimmista muusikoista kautta aikojen. Elviksen ikivihreitä kappaleita soitetaan ja ladataan edelleen huomattavan paljon. Hän jopa esiintyi hiljattain, kiitos CGI-verkkosovellustekniikan, menestyselokuvassa Blade Runner 2049.

Merkittävä tuotanto THE ELVIS CONCERT 2018 vie sinut jälleen aikaan, jolloin kuningas hallitsi maailman esiintymislavoja. Tämä show tuntuu aidolta Elvis Presleyn konsertilta.

Dwight Icenhower (35), joka on laajalti tunnettu maailman parhaimpana Elvis Tribute -artistina, on näytöksen pääesiintyjä. Dwight on voittanut ”The World’s Best Elvis” -palkinnon neljä kertaa peräkkäin. Jopa ihmiset, jotka tunsivat ja työskentelivät Elviksen kanssa, ovat yllättyneet Dwightin taidoista lavalla, koska hän näyttää ja kuulostaa aivan oikealta. Dwight esiintyy suurella tunteella ja taidolla, ilman teeskentelyä. Shown aikana Dwightilla on tapana kunnioittaa Elvistä toteamalla, että on olemassa vain yksi ja ainoa kuningas – hän on vain Elviksen suuri ihailija, joka haluaa pitää sankarinsa elossa.

Vaikuttavaan kokoonpanoon kuuluu useita muusikoita, jotka soittivat Elviksen kanssa. Mukana on rumpali Bob Lanning, joka esiintyi Elviksen kanssa Las Vegasissa ja on kuultavissa The Wonder Of You, C. C. Rider ja Polk Salad Annie -kappaleiden alkuperäisversioissa. Värikäs ja monipuolinen Eddie Graham on myös osa kokoonpanoa. Eddie on todellisen Elvis-fanin suosikki – kiitos taituruudestaan lyömäsoittimissa. Hänet voi nähdä myös 1970-luvun elokuvassa ”Tämä on Elvis” (Elvis – That’s The Way It Is).

Tuotantoa suositellaan lämpimästi muillekin kuin Elvis-faneille. Esiintyjien ammattitaito ja innokkuus takaa varmasti upean illan. Esityksen nähneet haluavat kokea suositun shown uudelleenkin. Koe ikimuistoinen ilta – tai Elviksen 1959 albumin sanoin – treffit Elviksen kanssa!

Konsertin kesto noin 2h.

Konsertissa on väliaika.

26.04.2018 19:00
Yliopistonkatu 55, Tampere