Siirry sisältöön

The Filthy Six – Groove Jazz yhtye Suomeen jo neljättä kertaa!

The Filthy Six on lontoolaisen Nick Etwellin yhtye. Legendaariselle Acid Jazz levy-yhtiöllekin levyttänyt combo kiertää taas Suomea Kari Paavolan järjestämän huippurytmisektion kanssa.

Nick Etwell on monilahjakas säveltäjä, yhtyejohtaja sekä trumpetisti. Nick on soittanut jo vuosikymmenen Grammy palkinnon voittaneen Mumford and Sons yhtyeen puhallisektion liiderinä, kiertäen maailman areenoita ja festareiden päälavoja. Nick soittaa myös heidän Grammyn voittaneilla studioäänityksillä ja Babel levyllä. Tämän lisäksi Nickin ammattitaitoon on luottanut Tom Jones, Ed Harcourt, Sophie Ellis-Bextor, Beck, The Foo Fighters, Placebo ja monet muut pop maailman tähdet.

Yhtyeen toinen puhaltaja Pete Grogan on samassa, Lontoon supermuusikko porukassa pyörivä Saksofonisti ja säveltäjä. Hänen yhtye LedBib oli ehdolla Brittiläisen arvostetun Mercury Music Pricen saajaksi, ja kiertää ympäri Eurooppaa esittäen Avantgarde/Jazz/Free materiaalia. Pete on myös tehnyt levytyksiä mm. Ed Sheeranille ja Brittiyhtye The Heavylle sekä kiertänyt Brittikoomikko Alex Hornen kanssa.

Yhtyeen muut jäsenet ovat:
James Fenn – Kitara ( mm. The James Taylor Quartet )
Mikko Helevä – Urut ( Jukka Eskola Soul Trio
Heikki Laine – Basso ( Q-Continuum, Paleface, Quintessence, Maarit, Janna ja monet muut suomen huiput )

Upea ilta kaikille energisestä 60 luvulle kunniaa tekevästä Groove Jazzista nauttivalle yleisölle, joita kiinnostaa upeat soolot, hyvä groove, ja kansainvälinen viihdyttävä ote mukavalla Suomi-mausteella.

Kesto n. 2h, sis. väliaika

Tapahtumamuutokset mahdollisia.