Tieteen päivät 2019 - Visit Tampere

Tieteen päivät 2019

Tieteen päivät on kaiken ikäisille suunnattu tapahtuma, jossa eri alojen tutkijat kertovat kiinnostavasti tieteestä sekä sen mahdollisuuksista. Esillä on myös paljon nähtävää ja koettavaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.  Ohjelma tapahtumassa rakentuu Rohkeus-teeman ympärille. Rohkeutta tarkastellaan niin tekniikan, arkkitehtuurin ja tekoälytutkimuksen kuin luonnontieteiden, psykologian ja yhteiskuntatieteidenkin näkökulmista. Tampereella kuullaan ja keskustellaan rohkeudesta työyhteisöissä, rohkeudesta kaupunkisuunnittelussa ja asukasaktivismista. Mitä tarkoittaa tieteen rohkeus? Onko se rohkeutta tehdä ja ajatella toisin, kyseenalaistaa totuttu. Tapahtumassa pohditaan myös voiko tekoäly olla rohkeaa.

Nuorten päivä pe 25.1. klo 9-15

Nuorten päivä järjestetään Tampere-talossa osana Tieteen päivien Tampereen ohjelmaa. 9.-luokille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattu päivä koostuu monialaisista tiedeluennoista, työpajoista ja näyttelystä. Nuorten päivään osallistuminen on maksutonta, mutta osallistuminen edellyttää ryhmien sitovaa ennakkoilmoittautumista 18.1.2019 mennessä.

Yleisöpäivä 26.1. klo 10-16

Titeenpäivien yleisöpäivänä pääsee esittelypisteillä tutustumaan robotteihin, virtuaalitodellisuuteen ja heittäytymään vaikkapa yhteiskuntasimulaattoriin tai Muumimuseon rohkeustyöpajaan.

 

25.01.2019 09:00-15:00
26.01.2019 10:00-16:00
Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere

Lisää luettavaa

Keskustan hotellit
Hotellit

Keskustan hotellit

Vaikka Tampereella tekemistä riittäisi vuorokauden ympäri, jaksaa paremmin, kun välillä huilaa!
Lue lisää
Legendaariset ravintolat
Ravintolat

Legendaariset ravintolat

Etsitkö jotain taatusti tamperelaista? Aloita tästä listasta!
Lue lisää
Päivä Tampereella
Matkailijat

Päivä Tampereella

Jo yhden päivän vierailullakin Tampereesta ehtii saada irti vaikka mitä!
Lue lisää