Siirry sisältöön

HUOM! Konsertti on siirtynyt, uusi konserttiajankohta on 5.11.2022 klo 17! Huomioithan myös muuttuneet aikataulut: ovet klo 16, showtime klo 17. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavassa konsertissa 5.11. Mikäli olet ostanut lipun G Livelabin lipunmyynnistä ja haluat kuitenkin lipunpalautuksen, laita meille sähköpostia: info.tampere@livelaboratorio.fi. Jos taas olet ostanut lippusi Tiketistä ja haluat rahanpalautuksen, olethan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Timo Lassy feat. Joyle Elaine Yuille esiintyy kahdella keikalla G Livelab Tampereella 5.11.!

Liput 5.11. klo 17 keikalle:
www.glivelab.fi/tampere/events/timo-lassy-feat-joyce-elaine-yuille-additional-sho-5f1d2d1df704d1001771018f/

Liput 5.11. klo 21 keikalle:
www.glivelab.fi/tampere/events/timo-lassy-feat-joyce-elaine-yuille-5ede1b73f378c0001788e7be/

Timo Lassyn yhtye saapuu yleisön toiveesta toistamiseen G Livelabiin jazz-laulaja Joyle Elaine Yuillen kanssa. Kokoonpanon edelliset konsertit G Livelabissa myytiin loppuun ennätysajassa.

Suomen kirkkaimpiin jazztähtiin kuuluva saksofonisti Timo Lassy yhtyeineen on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa eräs timanttisimmista kotimaisista jazz-akteista. Vuoden 2018 parhaasta jazzalbumista Emmalla palkittu Lassy julkaisi uusimman hehkutetun Big Brass -albuminsa keväällä 2020. Yhdessä amerikkalaisen jazz-laulaja Joyce Elaine Yuillen kanssa Lassyn bändi tarjoaa G Livelabissa rautaisannoksen svengaavaa jazzia ja siulukkaita laulumelodioita.

Kokoonpano:
Joyce Elaine Yuille – laulu
Timo Lassy -saksofoni
Georgios Kontrafouris -piano
Antti Lötjönen -basso
Teppo Mäkynen -rummut
Abdissa Assefa -perkussiot

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus