Siirry sisältöön

Timo Lassy Trio
To 19.1.2023 19:00
Kangasala-sali

Kangasala-talon konsertissa kuullaan Timo Lassyn kokoonpanoista uusinta, Lassyn, basisti Ville Herralan ja rumpali Jaska Lukkarisen muodostamaa Trioa, joka julkaisi ylistystä keränneen debyyttilevynsä 2021. Albumilla kuullaan varsinaisen trion ohella muhkeita jousisovituksia ja elektroniikkaa. Koko soundimaailma kuvaa hyvin Lassyn jatkuvaa uudistumista taitelijana. Helsingin Sanomat kehui Trio-albumin viiden tähden arvoiseksi, ja suitsutus jatkui pian kansainvälistä mediaa myöten.

Timo Lassy on napannut urallaan sekä Emma-palkinnon Vuoden jazzalbumista että kotimaisen jazzmuusiikin arvostetuimman palkinnon Yrjön. Viime vuosina Lassy on kasvattanut profiiliaan myös ulkomailla. Vaikutusvaltainen britti-DJ Gilles Peterson nosti Lassyn ja Teppo Mäkysen duoalbumin yhdeksi vuoden parhaista Worldwide Awards -gaalassaan 2019. Vuotta aiemmin miehen Moves-levy sai saman kunniamaininnan.

Timo Lassy, saksofoni
Ville Herrala, kontrabasso
Jaska Lukkarinen, rummut

Esityksen kesto on n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tuotanto: Kangasala-talo

Klubikonsertti
Nauti musiikista rennossa ilmapiirissä! Voit istua pöydän ääressä parhaalla paikalla lavan edessä nauttimassa esityksestä ja baarin antimista. Permannolla on numeroimattomia pöytäpaikkoja ja katsomossa numeroimattomia istumapaikkoja. Salissa on myynnissä alkoholillisia ja alkoholittomia juomia. Salin ovet aukeavat ja myynti salissa alkaa 30 min ennen esityksen alkua. Tule ajoissa ja varmista parhaat paikat! Permannon pöytäpaikat ja osa nousevasta katsomosta ovat anniskelualuetta. Alle 18-vuotiaiden liput: ota yhteys Kangasala-talon lipunmyyntiin info@kangasala-talo.fi.

Ryhmäliput
Vähintään 10 hengelle 23 €
Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut
Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.
Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin › https://kangasala-talo.fi/ravintola/

Saapuminen
Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä › https://kangasala-talo.fi/tule-meille/saapuminen/