Siirry sisältöön

Tommi Liimatan omaelämäkerrallinen kirjasarja jatkuu teoksella Manse – Markka-aika, joka ilmestyy 17.8. G Livelabin lokakuisessa teemaillassa on luvassa sekä keskustelua tuosta teoksesta että Liimatan keikka Herttomiehet-kokoonpanolla! Liimatan kanssa kirjasta sekä sen tapahtumapaikasta Tampereesta keskustelee G Livelabin ohjelmapäällikkö Jaani Haapasalo. Kirjaa luonnollisesti myös myydään ja signeerataan tapahtumassa.

Tommi Liimatta: Manse – Markka-aika:

Tommi Liimatan ylistetty omaelämäkerrallinen sarja jatkuu: Tampere 1996-2001. Tommi muuttaa parikymppisenä Lapista Manseen omistautuakseen Absoluuttisen Nollapisteen läpimurrolle. Nousukiito suomirockin A-sarjaan vaikuttaa lupaavalta, ja bändi kiertää keikkalavoja maakuntien keskikaljakuppiloista Ruisrockin päälavalle. Rockmaailman arki on kuitenkin raadollista, aikuisuus tuo omat haasteensa bändin maailmanvalloitukselle eikä sisäisiltä ristiriidoilta vältytä. Tulisiko Nollapisteestä Suomen Beatles vai katkeaisiko matka kesken kaiken, Tommi kysyy itseltään, kun tilin kate lähestyy nollaa. Teos on armottoman rehellinen, ajankuvaltaan äärimmäisen tarkkanäköinen runsaudensarvi.

Tommi Liimatta & Herttomiehet:

Tommi Liimatta & Herttomiehet on trio, joka esittää sekä omia että Liimatan soololevyjen kappaleita.

Absoluuttinen Nollapiste -yhtyeestäkin tunnettu muusikko-kirjailija Liimatta perusti Herttomiehet basisti Jorma Ahlqvistin kanssa kesällä 2019. Duon ensikeikka Helsingin Herttoniemessä onnistui ja syksyllä he pyysivät rumpaliksi Teemu Eskelisen. Trion keikat Helsingissä ja Tampereella helmikuussa 2020 jäivät koronapandemian takia sillä erää ainoiksi.

Yhtye tekee ja esittää musiikkiaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Trio palaa live-esitysten pariin kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus