Siirry sisältöön

Finlaysonin alueella Torstain toivotut -iltojen kesäohjelma on koottu yleisön toiveista. Luvassa on mm. rytmikästä menoa ja huumoria Väinö Linnan aukion lavalla 30.6.–4.8. aina torstaisin klo 18. Ohjelman kesto 45 min–1h. Vapaa pääsy.

To 28.7. Stand up show: Muija ja tosimuija eli komiikan konkarit Johanna Tohni ja Anitta Ahonenon laittavat nauruhermot koville. Tätä esitystä et halua missata.

Anitta Iso A Ahonen on alansa konkari, pitkän linjan koomikko. Johanna Tohni on tuoreempi lajin edustaja, mutta komiikkakilometrejä on hänellekin jo kertynyt. Muija ja tosimuija -lavakomiikkaa on häpeämättömän hauskasti. Naiset ovat naurattaneet katsojia ympäri Suomen yhdessä jo vuodesta 2016. Omien sanojensa mukaan: ”pikkasen venähtänyt kesäkiertue tässä on meneillään.” Johanna on iältään 40 + ja muuten 10,5. Äiti-ihminen, suorapuheinen ja nopea puheissaan ja liikkeissään. Anitta Iso A Ahonen – kohta kuudenkympin ja kuoleman välillä – on oman elämänsä anarkistiorvokki, joka kukkii siellä missä häntä huvittaa.

Molemmat naiset ovat esiintyneet Nelosen Stand Up -ohjelmissa, festivaaleilla ja keikkalavoilla ympäri Suomea.

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Järjestäjät: Finlaysonin alue ja ILOILO Tuotantopalvelut.