Siirry sisältöön

Tracon on on suunnattu kahden hieman erilaisen, ja kuitenkin osittain päällekkäisen harrastuspiirin harrastajille:

pöytä- ja liveroolipelit, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelit
anime eli japanilainen animaatio, manga eli japanilainen sarjakuva, cosplay, J-rock, J-pop ja muu japanilainen populaarikulttuuri

Ennen kaikkea Tracon on samanmielisten harrastajien kohtauspaikka ja tapa viettää hauska viikonloppu. Tapahtuman ohjelmassa nähdään monipuolista puhe- ja esitysohjelmaa sekä työpajoja, kilpailuja ja muita ohjelmanumeroita, joihin kävijät voivat itse osallistua. Myyntipöytäsali, artesaanipöydät, kirpputori ja taidekuja tarjoavat laajan kirjon aihepiireihin liittyviä tuotteita.

Tapahtumapaikka:
Tracon järjestetään Tampere-talossa kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Tapahtumapaikan osoite on Yliopistonkatu 55.

Tampere-talon vieressä aukeavasta Sorsapuistosta osa on Traconin käytössä tapahtuman ajan. Puistoalueelle on maksuton pääsy, eli kaikkia puiston ohjelmanumeroita pääsevät seuraamaan kaikki kiinnostuneet.

Ohjelmakartta:
Tapahtuman ohjelmakartta on julkaistu ja löytyy täältä: Ohjelma – Tracon (2023)

Pääsymaksu
Tracon on pääsymaksullinen tapahtuma. Liput tapahtumaan myydään ennakkoon verkkokaupan kautta. Lipunmyynti alkaa 2.7.2023 klo 18:00.

Aukioloajat
Tracon on auki kävijöille seuraavasti:

Perjantaina 16 – 23

Lauantaina 9.30 – 22 

Sunnuntaina 9.30 – 18

Iltabileet Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla lauantaina 20.00 – 04.00 (lipunvaihto päättyy kello 02.00).

Ikärajat ja -suositukset
Tapahtuma on ikärajaton. Vaikka tapahtumaan itseensä ei ole ikärajoja, kaikki tapahtumassamme pidettävät ohjelmanumerot eivät välttämättä sovi perheen pienimmille. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoja tai -suosituksia, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa, ohjelmalehdessä ja paikan päällä salin ohjelmataulukossa.

Huomaathan, että mahdollisiin K18-ohjelmanumeroihiin osallistuvien on pyydettäessä todistettava ikänsä ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla.