Siirry sisältöön
Kartta

Tuulensuun Palatsin historiaa kunnioittavat Leffabrunssit ja Leffaillalliset katetaan kerran kuussa. Elokuvat liittyvät olennaisesti Tuulensuun Palatsin vaiheisiin, sillä tilassa on toiminut vuosina 1929–1991 Suomen kauneimmaksikin tituleerattu elokuvateatteri.

Kiireettömät ja monipuoliset Leffabrunssit ja Leffaillalliset ovat ihastuttava idea merkkipäiville tai juhlistamaan arkea! Juhlaseurueet voivat halutessaan varata oman aition (max. 4 henkilöä).

Footloose (1984, K12)

Kevin Bacon nousi tähdeksi tässä kaikkien rakastamassa elokuvassa Ren McCormackina, suurkaupungin poikana, joka muuttaa uneliaaseen pikkukaupunkiin ja kaipaa toimintaa. Kun Ren saa selville, että kaupungin tiukkapipoinen pastori (John Lithgow) on asettanut rockmusiikin ja tanssimisen pannaan, hän värvää parhaan ystävänsä (Chris Penn) ja pastorin kapinallisen tyttären (Lori Singer) lakkauttamaan aikansa eläneen kiellon. Aikanaan trendejä luonut elokuva ja sen tarttuva soundtrack (mm. ”Let’s Hear It For The Boy” ja ”Footloose”) tempaavat kaikki mukaansa!

Elokuvan kesto n. 1 tunti 37 minuuttia.
Muutokset mahdollisia.
Tuotanto Tampere Live