Siirry sisältöön

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on viihdyttänyt Suomen kansaa jo reilu vuosikymmenen ajan. Nyt yhtye jää toistaiseksi tauolle.

Yhtye on ollut juhlakiertueella koko kesän, joka päättyy syyskuussa spesiaali-iltamiin Frenckellin linnamaisessa sisäpihassa Karavaanin tyyliin.
Tervetuloa fiilistelemään suosikkikappaleiden parissa. Luvassa on taatusti tunnerikas show.

Tuure Kilpeläinen otti ensimmäisiä askeleita kohti ammattimuusikon uraa 1990-luvun lopulla soittamalla Salamanteli- ja Luksus-nimisissä yhtyeissä. Samoihin aikoihin hän kuitenkin opiskeli Taideteollisessa korkeakoulussa, Helsingissä päämääränään ammatti kuvaamataidon opettajana. Opiskelujen lomassa Tuure kunnostautui musiikkimaailman taustavoimissa – piilossa julkisuudelta – ahkerana säveltäjänä ja sanoittajana. Sittemmin hän on tehnyt lukuisia kappaleita Suomen suosituimmille artisteille ja luonut soolouraa.

Vuonna 2010 Tuure yhdisti voimansa Kaihon Karavaanin kanssa. Kitaraa kokoonpanossa soittaa Rocka Merilahti, kosketinsoittimia ja hanuria Jiri Kuronen, lyömäsoittimia Aarne Riikonen, bassoa Jarno ”Jape” Karjalainen ja rumpuja Sampo Haapaniemi, joka on myös tuottanut yhtyeen musiikkia.

Perjantai 2.9.
Ovet auki: klo 17
Showtime: klo 19

Lauantai 3.9.
Ovet auki: klo 17
Showtime: klo 19

Liput myy Ticketmaster