Siirry sisältöön

USTAD NOOR BAKHSH TELAKALLA!

Pakistanilainen Ustad Noor saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Hän taitavasti esittää Balochistanin kansanmusiikkia erinomaisesti käyttäen erikoista Benju-soitintaan. Tämä taituri, jonka taituruutta The Guardian on kiittänyt, esiintyy Tampereella, Porissa ja Helsingissä.

Noor Bakhsh on alun perin kotoisin Pakistanin Balochistanista, mikä sijaitsee Intian valtameren rannalla ja rajautuu Iranin ja Afganistanin alueisiin. Hän soittaa erikoista kielisoitinta nimeltä Benju, joka on varustettu epätavallisilla koskettimilla. Tämä soitin on alun perin peräisin Japanista ja se tunnetaan nimellä Taishōgoto-lelu. Noorin sähkö-Benju on varustettu mikrofonilla, jonka avulla ääni vahvistetaan Philipsin vahvistimeen, joka löydettiin noin 30 vuotta sitten Karachin markkinapaikalta.

 

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Esteettömyydestä voi olla etukäteen yhteydessä ravintolan yleiseen numeroon 03 2250700.

Ovet klo 19:00

Showtime 20:00