Siirry sisältöön

UUDENVUODEN WIENILÄISKONSERTIT VIITEEN SUOMALAISKAUPUNKIIN

Schönbrunnin Linnanorkesterin parhaista soittajista koostuva kiertuekokoonpano solisteineen esittäytyy perinteisissä Suomen konserteissa jälleen tammikuun alussa kolmen vuoden tauon jälkeen. Wienin filharmonikkojen kuuluisan televisiokonsertin ohjelmistoon pohjautuva konsertti järjestetään Tampereella tammikuussa 2023.

Schönbrunnin Linnanorkesterin nuoria huippusoittajia johtaa Helsingin, Tampereen ja Turun konserteissa Vinicus Kattah ja Jyväskylässä ja Oulussa suomalaisille edellisiltä kiertueiltä tuttu Guido Mancusi. Solisteina esiintyvät sopraano Jennifer Lary ja baritoni Michael Havlicek. Wieniläiskonserttien klassinen ohjelmisto pohjautuu Wienin filharmonikkojen vuosittaiseeen uudenvuoden konserttiin, joka kerää miljoonayleisöt television ääreen ympäri maailmaa.
Kiertuekokoonpanon repertuaari koostuu W.A. Mozartin, Straussin dynastian ja heidän aikalaistensa klassikkoteoksista. Konsertin kappalevalikoima elää hieman vuosittain, mutta päättyy aina komeasti Johan Strauss nuoremman Tonava kaunoinen-wienervalssiin ja Johann Strauss vanhemman Radetzky-marssiin.

Suomessa uudenvuoden wieniläiskonsertit ovat viihdyttäneet yleisöjä jo yli vuosikymmenen, ja konsertit ovat olleet useimmiten loppuunmyytyjä.

Liput 69,50/79,50/89,50 €
Lapset 16v. asti ja opiskelijat 59,50/69,50 €
Eläkeläiset 64,50 €/74,50 €
Liput myy Lippupiste ja Tampere-talon lipunmyynti

www.livenation.fi
www.schoenbrunnfestivalorchester.com
facebook.com/Schoenbrunnfestivalorchestra