Valojuhla Tallipihalla - Visit Tampere

Valojuhla Tallipihalla

Vietämme valon juhlaa viehättävällä alueellamme, puodeissa ja kahvilassa. Herkuttelua, höyryäviä juomia, lyhtykuja, tarjouksia ja muuta ohjelmaa koko perheelle. Juhlamme avaa loistavalla esityksellään Firelady klo 16 teemalla tulen ja valon tanssi.

Terassilta vohveleita, makkaraa, lämmintä ja hehkuvaa juomaa. Kahvila palvelee terasseineen. Valon ja tulen teemassa jatkaa myös lasitaiteilija Vesa Välikangas, joka puhaltaa lasia pimenevässä illassa näytösluonteisesti.

Tallipihan holvikellarissa virittäydytään juhlaan sanojen valossa ja kasvien varjoissa. Antje Sariolan teos Kolmessa puutarhassa kutsuu lukemaan ja pohtimaan H.C Andersenin satua pienestä merenneidosta, joka haluaa vaihtaa kalanpyrstönsä ihmisen jalkoihin. Teos on myös kunnianosoitus Eeva-Liisa Mannerin työlle kääntäjänä.

Tallipihan suklaapuoti järjestää vanhan tallin tilassa leikkimielisen suklaamaistelukisan. Parhaat maistelijat palkitaan. Hinta 5 €/maistelija.

Pihakioskeissa vierailevia kädentaitajia Valojuhlan hengessä, muun muassa Kehräsaaren yrittäjiltä kattava edustus. Myynnissä upeita tuotteita, jotka tuovat valoa ja lämpöä pimeneviin iltoihin. Kaikki kioskit on varattuja.

Vapaa pääsy!

Valojuhla jatkuu Näsinpuistossa ja Museo Milavidassa, missä ohjelmistoon kuuluu mm. suositut kynttiläkierrokset.

20.10.2018 16:00-20:00
4a Kuninkaankatu

Lisää luettavaa

Top 5 tamperelaiset matkamuistot
Design & Ostokset

Top 5 tamperelaiset matkamuistot

Tampereella riittää designia ja käsitöitä kotiinviemisiksi asti!
Lue lisää
Ruokaa ja herkkuja läheltä
Paikalliset herkut

Ruokaa ja herkkuja läheltä

Herkuttele paikan päällä tai vie tuliaisiksi, Tampereella riittää makuja!
Lue lisää