Valoksi elämäsi polulle -konsertti - Visit Tampere

Valoksi elämäsi polulle -konsertti

Muusikko Jaana Pöllänen tulkitsee yhdessä miehensä Ville Uusitalon kanssa lauluja, jotka ovat koskettaneet heitä itseään. Niissä Jumalan armo ja rakkaus ovat vahvasti läsnä. Konsertissa kuullaan lauluja myös muusikkopariskunnan uusimmalta levyltä, joka julkaistiin kesäkuussa 2019.

Laajalti kautta Suomen – aina Inarista Helsinkiin – esiintyvät Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo haluavat musiikkinsa kautta puhutella kuulijaa keskellä kaiken elämän menon, aikataulutuksen ja suorittamisen. Kuulijansa sisintä kauniisti koskettelevat laulut vievät yleisön matkalle, jossa on läsnä koko inhimillinen tunneskaala aina surusta helmeilevään iloon sekä ahdistuksesta huojennukseen ja valoisaan toivoon.

Kristitystä kodista elämän eväänsä saanut Pöllänen kertoo hengellisen musiikin kulkeneen mukana koko elämän ajan. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta päätoimisena laulajana. Matkan varrelle on mahtunut muun muassa tangoprinsessan titteli vuodelta 2000 sekä viihdemuusikkoura ja monia estradiviihteen projekteja. Viime vuosina tämä musiikin eri tyylilajit hallitseva laulaja on omistautunut tulkitsemaan pelkästään hengellistä musiikkia ja esiintymään tilaisuuksissa yli seurakuntarajojen. Konsertin laulut saattelevat kuulijan hetkeksi Vapahtajan armolliseen läsnäoloon, johon jokainen on tervetullut sellaisenaan kuin on.

– Kun Jaana laulaa, niin jokainen laulu on kuin pieni musikaali, luonnehtii gospelmuusikko-lauluntekijä Pekka Simojoki Pölläsen ainutlaatuista tapaa olla yleisölle nöyrästi ja samanaikaisesti kuitenkin vahvasti läsnä.

Konsertissa kuullaan tuttuja lauluja, kuten, Voi mikä riemu, Älä pelkää, Hyvyyden voima, Kahden maan kansalainen, mutta myös uudempia lauluja uusimmalta, pariskunnan viidenneltä yhteiseltä äänitteeltä, joka ilmestyi kesäkuussa. Jaana myös tarinoi tapansa mukaan laulujen välissä rohkaisevia, eläviä välähdyksiä perheensä elämästä Jumalan kämmenellä.
Tilaisuudessa kerätään kolehti hyväntekeväisyyteen Sympatia-keräyksen kautta. Konsertin jälkeen on teetarjoilu sekä mahdollisuus rukouspalveluun.

28.08.2019 18:00-19:30
Adventtikirkko, Ilomäentie, Tampere

Lisää luettavaa

Laikunlavan puistokonsertit 2020

01.07.2020 18:00-21:00
Laikunlava, Puutarhakatu, Tampere, Suomi

Tullikamarin kesä

01.07.2020 21:00-01:30
Tampereen Tullikamari (Pakkahuone & Klubi), Tullikamarin aukio, Tampere, Suomi

Jarkko Ahola + livestream

10.07.2020 20:00-22:00
G Livelab, Puutarhakatu, Tampere, Suomi

Jarkko Ahola

11.07.2020 20:00-22:00
G Livelab, Puutarhakatu, Tampere, Suomi