Siirry sisältöön

Tampere Photo Festival kutsuu kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet Finlaysonin alueelle. Tämä Tampereen Valokuvausseuran järjestämä festivaali tarjoaa ammattilaisten vetämiä luentoja, kursseja ja osallistavia valokuvaukseen liittyviä aktiviteetteja, unohtamatta upeita valokuvanäyttelyitä. Tämän vuoden teema keskittyy luontoon ja maisemiin.

Tapahtumassa on mukana Finlaysonin alue ja Tampereen Valokuvausseura ry., ja voit ihailla upeita luontokuvia eri tiloissa, kuten Siperian liiketilan isossa galleriassa, Café & Bar KATTOssa sekä Mediatunnelissa. Kaikkiin tiloihin on vapaa pääsy.

Festivaalin ohjelma sisältää myös erilaisia aktiviteetteja, kuten Tiina Puputin kaupunkikuvakävelyn, luentoviikonlopun Werstaan auditoriossa, Jaana Kotamäen taidetta luonnosta käsittelevän luennon, luontokuvaaja Konsta Punkan esityksen sekä Hannu Hautalan perinnön ja luontokuvauksen aiheeseen keskittyvän yhteisluennon, jonka vetäjinä toimivat Anna-Stina Nykänen ja Juha Metso.

Festivaali tarjoaa monipuolisen kattauksen valokuvaukseen liittyviä tapahtumia ja mahdollisuuden nauttia upeista luontokuvista.

Tarkempi ohjelma täältä.