Siirry sisältöön

Kalevan kirkkoon rakennetaan poikkeuksellisen näyttävä valotaideteos

Näyttävistä valotaideteoksistaan tunnettu Sun Effects rakentaa Kalevan kirkkoon ainutlaatuisen valotaide-elämyksen marraskuussa. Viiden päivän ajan Kalevan kirkossa esitetään audiovisuaalinen taideteos Flora, joka yhdistelee videoprojisointia, musiikkia ja valoa luoden kiehtovan matkan epätoivon, kasvun ja optimismin pyörteisiin. Teos muuttaa Kalevan kirkon salin toiveikkaaksi spektaakkeliksi.

Sun Effects on taidekollekiivi, joka etsii alalla uusia ilmaisun välineitä ja -muotoja poikkitaiteellisen audiovisuaalisuuden parissa. Tampereella vuonna 1996 perustetun Sun Effectsin projekteja on nähty yli kolmessakymmenessä maassa. Suurelle yleisölle tunnettuja ovat esimerkiksi Lux Helsinki, Flow Festival, Slush ja Linnanmäen Valokarnevaali.

Flora on Tampereen seurakuntien, Tampereen kaupungin ja Kirkkopalveluiden yhdessä mahdollistama tapahtuma, joka juhlistaa kaupungin Valoviikkoja. Tilaisuus on osa Tampereen seurakuntien Toivon vuotta www.tampereenseurakunnat.fi/toivonvuosi

Flora Kalevan kirkossa 3.–7.11. klo 17–22. Esityksen kesto on n. 8 minuuttia ja esitysten välissä on aina viiden minuutin tauko.