Siirry sisältöön

Juhannusaattona Tullikamarin Klubin lavalla nähdään kaksi tyylikästä artistia, jotka julkaisivat viime vuonna merkittävää musiikkia. Räppäri Hassan Maikalin esikoisalbumi ”Betonitarha” keräsi ylisanoja ja suitsutusta ja livenä Maikal ottaa yleisön suvereenisti haltuun. Illan toinen esiintyjä on Yona, muuntautumiskykyinen ja aina kiehtova musiikillinen seikkailija. Hänen viimeisin albuminsa ”Uni, johon herään” on tehty yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssa. Juhannuksena Yona ja hänen loistava bändinsä esittää otteita artistin monipuolisen uran eri vaiheilta.

Juhannuspäivänä keikat siirtyvät Pakkahuoneen puolelle. Illan avaa raikkaita tuulia kotimaiseen poprockiin ”Kaiken täytyy mennä” debyytillään tuonut Pekka Nisu, joka muistetaan myös Pimeys-yhtyeestä. Juhannuspäivänä villitsee myös aiemmin Valtterissa vieraillut Atomirotta, joka tunnetaan yhtenä Suomen kovimmista livebändeistä. Hitit kuten ”Aurinkoon” tai ”Ne rykii kel on räkää” toimivat vastustamattomasti juhannusillassa! Atomirotan haasteeseen vastaa illan päättävä Gasellit, joka on reilun kymmenen toimintavuotensa aikana kasvanut yhdeksi isoimmista bändeistä kotimaisen popin ja räpin kentällä. Gasellien keikalla on luvassa hyväntuulisuustakuu!

Molempina päivinä Valtterissa on luvassa myös iltapäivän rakastettu stand up-kattaus Pakkahuoneella. Aattona esiintyvät Tommi Tuominen, Teuris, Ida Grönlund ja Antti Akonniemi. Juhannuspäivänä lavalla nähdään ”stand up-muusikko” Ville Saarenketo, Tom Ingo, Ursula Herlin ja Olli Siiki.

Stand up -esityksiin lipunmyynti ovella. Kahden päivän lippuun sisältyy pääsy myös stand up -esityksiin.