Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU: Masussa, leikkisä esitys sikiön kehityksestä - Visit Tampere

Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU: Masussa, leikkisä esitys sikiön kehityksestä

Masussa on tarina yhdeksästä kuukaudesta. Esitys kuvaa sikiön kehitystä kohdussa solusta vauvaksi mikroskooppiperspektiivistä hullutteleviin unikuviin. Masussa on musiikin siivittämä, lähes sanaton ja värikäs esineteatteriesitys.
Masussa on suunnattu vauvoille ja taaperoille, mutta esityksen parissa viihtyvät myös 3-6-vuotiaat lapset.
Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Väliaikainen Hiedanranta. AEIOU:n esitystoimintaa tukee Suomen Kulttuurirahaston Pirkanmaan rahasto.

Ikäsuositus: 6kk-6v
Kesto: 25 minuuttia
Liput: 8 EUR/hlö, maksu käteisellä ennen esitystä
Lippuvaraukset: www.aeiou.si/fi
Tapahtumapaikka: https://valiaikainenhiedanranta.fi/vieraile/nain-saavut-hiedanrantaan

Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU on kiertueteatteri, joka on toiminut Sloveniassa vuodesta 2010 ja Suomessa vuodesta 2013 alkaen.
AEIOU tekee värikästä ja osallistavaa teatteria – taidetta pilke silmäkulmassa. Esitykset tarjoavat pikkulapsille myönteisiä ja kehitystä tukevia virikkeitä.
AEIOU-esitykset on suunnattu vauvoille ja taaperoille, mutta ne pitävät otteessaan myös 4-8-vuotiaat lapset. Esityksissä on puuhaa ja huvituksia myös aikuisille!
AEIOU on palkittu Slovenian Nukketeatteripalkinnolla 2013 ja 2015 ja sille myönnettiin Slovenian Teatterilaatumerkki 2017. AEIOU-työryhmä koostuu teatterin, kuvataiteen ja taidekasvatuksen ammattilaisista.

14.09.2018 17:00-17:30
15.09.2018 15:00-15:30
38 Tehdaskartanonkatu