Virta vie Pyynikille - Visit Tampere

Virta vie Pyynikille

Pulse, Semmarit, tangokuningas Teemu Roivainen, Ilari Johansson ja paljon muita!

Tampereen luonnonkauniin Pyynikin kesäteatterin ja sen ympäristön täyttää elokuussa Virta vie Pyynikille -festivaali. Tapahtuma soi ja viihdyttää 15.-18. elokuuta.

Festivaali alkaa keskiviikkona 15. elokuuta, kun tamperelainen Pink Floyd -tribuuttiyhtye Pulse heittää vuoden ainoan keikkansa. Viime vuosina tarkasti teemoitettuja kokonaisuuksia tarjonnut bändi aikoo tällä kertaa noudattaa vapaampaa lähestymistapaa.

Luvassa on sekä Pink Floydin suurimpia hittejä että Pulsen jäsenten henkilökohtaisia suosikkeja, hieman harvinaisempia helmiä tarkasti ja tunteella esitettyinä. Ennen Pulsea soittaa Tilhet, pajut ja muut, jonka folkpop on harvinaisen tarttuvaa ja pakotonta.

Torstaina 16. elokuuta Pyynikillä kaikuu suuri viihdemusiikki. Hurmio á la Teemu Roivainen -konsertissa kuullaan tangokuninkaan versioita mm. kappaleista My Way, Strangers in the Night sekä tangoista Hurmio ja Mustasukkaisuutta. Roivaista säestävät tamperelainen HT Combo mini Big Band sekä viulutaiteilija Henrik Perelló, jonka tatsi tangoon ja tango nuevoon on vertaansa vailla.

Suomen suosituin show-kuoro Semmarit tarjoaa edelleen vauhtia, vaarallisia tilanteita, hikeä ja hulluutta. Suomalaisen miehen kipukohtien erikoisosasto on vuonna 2018 erittäin kovassa iskussa ja se näkyy suosiossakin. Semmarien viihde houkuttelee katsomot täyteen kaikkialla Suomessa, eikä Pyynikin kesäteatterissakaan tuskin ole vapaita jakkaroita perjantaina 17. elokuuta.

Komediafestivaalin kesäkiertue pysähtyy Pyynikin kesäteatterilla 18. elokuuta. Stand up -komiikan ytimeen lauantai-illan huumassa vievät taitavasti ja luovasti Ilari Johansson, Niko Kivelä, Ali Jahangiri ja Jukka Lindström. Vitsiehtoon ikäraja on 16 vuotta.

Piletit kaikkiin tapahtumiin ovat ennakkomyynnissä Lippupisteessä.

Virta vie Pyynikille Tampereella 15.-18.8.2018:

ke 15.8. klo 18-22 (ei ikärajaa)
Pulse – The Finnish Tribute to Pink Floyd
Tilhet, pajut ja muut

to 16.8. klo 18-21 (ei ikärajaa)
Hurmio á la Teemu Roivainen

pe 17.8. klo 19-21.45 (ei ikärajaa)
Semmarit

la 18.8. klo 17-20
Komediafestivaali on the Road (K-16)

 

Virta vie Pyynikille -festivaalin järjestää Parempi Pyy Fest Oy. Aikataulumuutokset mahdollisia.

15.08.2018-18.08.2018
Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere