Virta vie Pyynikille - Visit Tampere

Virta vie Pyynikille

The Wigwam Experience, Beatline, Aron, Teemu Roivainen, Jarkko Ahola, Stand Up -kokonaisuus ja paljon muuta!

Tampereen luonnonkauniin Pyynikin kesäteatterin ja sen ympäristön täyttää elokuussa Virta vie Pyynikille -festivaali. Tapahtuma soi ja viihdyttää 14-18. elokuuta.

Festivaali alkaa keskiviikkona 14. elokuuta taitavalla, syvällä suomalaisella rockilla. Illan pääesiintyjä on The Wigwam Experience, jossa merkittäviin suomalaisiin teoksiin sukeltaa kokoonpano Jukka Gustavson (kosketinsoittimet), Pekka “Rekku” Rechardt (kitara), Esa Kotilainen (kosketinsoittimet), Janne Brunberg (basso) ja Jan Noponen (rummut). Konsertin avaa tamperelainen Death Hawks, jonka psykedelia on monipuolista ja hypnoottista.

Torstaina Pyynikin kesäteatterissa mennään klassisen nuorisomusiikin ytimeen. Kun lavalla käyvät The Beatles ja Elvis Presley erikseen ja ehkä yhdessäkin, hittibiisien määrä on lähes rajaton. Liverpoolin melodioihin johdattaa Cavern-klubinkin urallaan kokenut Beatline. Elvis-tulkinnoista vastaa puolestaan Suomen laadukkain tribuuttiesiintyjä Aron.

Perjantaina on luvassa Uuden popin ilta Iisan seurassa. Valovoimainen popartisti yhtyeineen esiintyy klassisessa kesämiljöössä perjantaina 16. elokuuta. Ennen Iisaa kuullaan, miltä moderni ja herkkä tamperelaisduo Annukka & Sasja kuulostaa elävänä.

Lauantain perinteisen suositussa Stand Up -esityksessä vitsejä vääntävät todella ammattitaitoiset Ilari Johansson, Riku Suokas, Niko Kivelä ja André Wickström. Luvassa on naurettavaa karheutta, suvereenia ääntelyä, hilpeää kölin alta vetelyä ja naivismin sarkasmiin naittavaa huumoria.

Virta vie Pyynikille päättyy sunnuntaina. Sen kunniaksi kesäteatterissa koetaan kaksi konserttia. Iltapäivällä tangoja ja muita suosikkisävelmiä 50- ja 60-luvuilta esittävät tangokuningas Teemu Roivainen, taiturimainen tangotulkitsija Angelika Klas, viulutaiteilija Henrik Perelló sekä uskomattoman rullaava HT Combo.

Festivaali loppuu illansuussa, kun stagen ottaa haltuun karismaattinen rocktenori Jarkko Ahola. Teräsbetonissa uransa aloittanut Jarkko Ahola esittää Pyynikin maisemissa omaa musiikkiaan ja konserttisaleista tuttuja cover-hittejä.

14.08.2019-18.08.2019 17:00-21:00
Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere

Lisää luettavaa

Kesäteatteriin Tampereen seudulle
Teatteri

Kesäteatteriin Tampereen seudulle

Myös vuonna 2020 Tampereen ja seudun kesäteatteritarjonta on vailla vertaansa!
Lue lisää
Suviöitä kesähotellissa
Majoitus

Suviöitä kesähotellissa

Nämä paikat tarjoavat kesämajoitusta Tampereella ja ympäristössä.
Lue lisää
Keskustan hotellit
Hotellit

Keskustan hotellit

Vaikka Tampereella tekemistä riittäisi vuorokauden ympäri, jaksaa paremmin, kun välillä huilaa!
Lue lisää
Tampereen parhaat näköalapaikat
Kaupunki & kulttuuri

Tampereen parhaat näköalapaikat

Tampereen parhaat paikat maisemakuvien ottoon - instaseuraajasi ihastuvat näihin!
Lue lisää