Siirry sisältöön

HUOM! Wigwam Experiencen konsertit G Livelab Tampereella on jouduttu jälleen siirtämään sairastapauksen vuoksi. Uudet konserttipäivät ovat 17.-18.6.2022.

Aiempiin konserttipäiviin 18.12.2020 / 18.6.2021 / 3.12.2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan uudessa konserttipäivässä perjantaina 17.6.2022. Aiempiin konserttipäiviin 19.12.2020 / 19.6.2021 / 4.12.2021 ostetut liput käyvät puolestaan sellaisenaan uudessa konserttipäivässä lauantaina 18.6.2022.

Wigwam esiintyy kahdessa konsertissa G Livelab Tampereella 17.-18.6.2022.

Vuonna 1968 Helsingissä perustettu Wigwam oli yksi suomalaisen rockin merkittävimmistä yhtyeistä 1970-luvulla. Wigwam niitti mainetta aikanaan myös ulkomailla ja yhtye on säilyttänyt kulttimaineensa ja suosionsa aina tähän päivään asti. Monimutkaisesta ja kunnianhimoisesta progressiivisesta rockista ja myöhemmin yksinkertaisemmasta taiderockista tunnetun yhtyeen jäsenet esiintyivät 2018 loppuunmyydyllä Wigwam 50 vuotta-konserttisalikiertueella.

Wigwam Experience jatkaa yhtyeen klassikoiden sekä uudemman materiaalin esittämistä kokoonpanolla Jukka Gustavson, urut ja laulu, Pekka Rechardt, kitara, Esa Kotilainen, koskettimet, Janne Brunberg, basso ja Jan Noponen, rummut. Brunbergiä lukuunottamatta kaikki ovat olleet Wigwamin jäseniä – Gustavson vaikutti jo Wigwamin ensimmäisessä kokoonpanossa, Rechardt ja Kotilainen tulivat mukaan yhtyeen menestysalbumin Nuclear Nightclubin aikaan ja Noponen kun yhtye koottiin uudestaan 1991.

Yhtyeen musiikki kuulostaa tänä päivänä yhtä ajattomalta kuin suurimman suosion aikoihin 70-luvulla – hienot kappaleet sielukkaasti tulkittuina ovat Wigwam Experiencen esiintymisten ydin.

Jukka Gustavson – laulu, urut
Pekka Rechardt – kitara
Esa Kotilainen – koskettimet
Janne Brunberg – basso
Jan Noponen -rummut

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

HUOM! Tämän konsertin ennakkotilaukset on loppuunvarattu.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus