Siirry sisältöön

Tampereen brunssivalikoima ei jätä ketään nälkäiseksi!

Suomalaisia makuja

Henriksissä kohtaa uusi ja vanha, uudet trendit ja nuorekas henkilökunta yhdistettynä klassiseen miljööhön ja aitoihin makuihin. Henriksin lauantaibrunssi sisältää herkullisen alkuruokalautasen sekä pää- että jälkiruoan pöytiin tarjoiltuna. Etukäteen tilattuna brunssin saa myös noudettuna mukaan.

Pyymäen Oman bistrohenkinen viikonloppubrunssi tarjoillaan pöytiin ja ruoan kumppaniksi kaadetaan viiniä. Pyymäen Oman brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-14.

Kansainvälisiä makuja

Sunnuntai on Muusassa brunssipäivä. Välimeren, Lähi-idän ja pohjoisafrikkalaisen keittiön henki yhdistetään paikallisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin. Sunnuntaibrunssin tarjonta on kattava läpileikkaus ravintolan makumaailmaan, olipa kyseessä sitten vegaaninen, gluteeniton tai sekaruokavalio. Brunssi on tarjolla klo 12–16.

Marangassa hemmotellaan kasvissyöjiä ja kuohuviinin ystäviä vegaanisella skumppabrunssilla joka sunnuntai klo 12-18. Syksyinen brunssi sisältää niin pihlajanmarjamoussea, syksyn hedelmiä kuin kurpitsaherkkujakin. Kannattaa tehdä pöytävaraus!

Malabadi tarjoilee sunnuntaisin klo 11–16 äärimmäisen runsasta brunssia Tammelassa. Buffet-pöytä notkuu turkkilaisia herkullisia liha- ja kasvisruokia ja jopa itsetehtyjä pitsoja, ja tilaa kannattaa jättää myös jälkiruoille, joita on pöydällinen jos jonkinmoista sorttia.

Sandro Ratinassa pääsee makumatkalle Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan. Kauppakeskus Ratinassa sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan brunssi viikonloppuisin klo 12–16.

Aasialaisten makujen maailmaan voi tutustua malesialaisravintola Borneon brunssilla Itsenäisyydenkadulla lauantaisin klo 11-16.

Perinteisen brunssin ystäville

Pella’s Café tarjoilee brunssia aivan Hämeenkadun varrella, suurten ikkunoiden takana. Brunssi koostuu muun muassa tuoreista leivistä ja muista leivonnaisista, juustovalikoimasta, jogurtista ja itsetehdystä myslistä, lämpimistä herkuista sekä makeista suupaloista. Brunssille pääsee lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30–15.

Niin ikään Hämeenkadun varrella sijaitseva Fazer Café tarjoaa brunssia sunnuntaisin klo 10–14. Brunssi sisältää perinteisten aamiaisherkkujen lisäksi kakkuja. Tilavassa kahvilassa saa myös nauttia kauniista koskimaisemasta.

Aivan kaupungin sydämestä, keskustorin kupeesta löytyy Aitoleipä, jonka monipuolinen brunssi tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–15. Aitoleivän brunssiin on haettu ideoita ulkomailta, mutta reseptit ja raaka-aineet tulevat läheltä. Herkkuja notkuvasta pöydästä löytyy vaihtoehtoja niin vegaaneille kuin keliaakikoillekin.

Tunnelmalliset brunssipaikat

Café Pispalan brunssille kannattaa tehdä pöytävaraus – idyllisen puutalokahvilan brunssi on paikallisten suosiossa! Annosvaihtoehtoja on muutamia, ja ne sisältävät perinteisiä aamiaisherkkuja, kuten amerikkalaisia pannukakkuja, munakokkelia, pekonia, hedelmiä ja jogurttia. Kahvia (ja Pispalan maisemia) saa santsata niin paljon kuin haluaa. Brunssia on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin.

Lillan Hotel & Kökin aamiainen on tunnelmallinen elämys! Useimmat tuotteista valmistetaan itse ja ne vaihtuvat säännöllisesti. Aamiaiselle pääsee arkisin klo 8-11 ja viikonloppuisin klo 9–12. Erikoisruokavaliot huomioidaan tarvittaessa. Muista varata pöytä edellisenä päivänä!

Cafe Katto Finlaysonin katolla tarjoaa upeat näköalat ja maukkaan brunssin, täysin gluteenittomasti. Brunssia tarjoillaan sunnuntaisin klo 11 ja 14 välillä.

Tuulensuun Palatsin leffabrunssi kutsuu nauttimaan upeasta miljööstä, herkullisesta brunssista ja rakastetuista elokuvista joka kuukauden viimeisenä lauantaina klo 11 ja klo 13. Kevätkaudella leffabrunsseilla nähdään 26.3. Tim Burtonin Liisa Ihmemaassa, 30.4. The Greatest Showman ja 28.5. Mamma Mia: Here We Go Again!

Tarkistathan aukioloajat ja valikoiman ravintoloiden omilta kotisivuilta.