Siirry sisältöön
Kartta

Suomalaisia makuja

Pyymäen Oman viikonloppubrunssilla alkupalat tarjoillaan noutopöydästä ja pääruoka valmistetaan tilauksen mukaan kattavasta pääruokavalikoimasta. Jälkiruokana tarjoillaan kakkua ja kahvia. Pyymäen Oman brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-14. Ihastuttavan brunssiboksin voit tilata myös mukaan!

Kansainvälisiä makuja

Sunnuntai on Muusassa brunssipäivä. Välimeren, Lähi-idän ja pohjoisafrikkalaisen keittiön henki yhdistetään paikallisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin. Sunnuntaibrunssin tarjonta on kattava läpileikkaus ravintolan makumaailmaan, olipa kyseessä sitten vegaaninen, gluteeniton tai sekaruokavalio. Brunssi on tarjolla klo 12–16.

Espanjalaisiin makuihin pääsee tutustumaan Kauppahallin Heart of Spain -ravintolassa. Lauantaisin klo 9-16 tarjolla oleva brunssi on tarjolla myös kasvisvaihtoehtona.

Aasialaisten makujen maailmaan voi tutustua malesialaisravintola Borneon brunssilla Itsenäisyydenkadulla lauantaisin klo 11-16.

Kosken partaalla DAM Bar tarjoaa herkullista brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-15. Listalta löytyy mm. bageleita, pannukakkuja, eggs benedict sekä tietenkin jälkkäreitä.

Perinteisen brunssin ystäville

Pella’s Café tarjoilee brunssia aivan Hämeenkadun varrella, suurten ikkunoiden takana. Brunssi koostuu muun muassa tuoreista leivistä ja muista leivonnaisista, juustovalikoimasta, jogurtista ja itsetehdystä myslistä, lämpimistä herkuista sekä makeista suupaloista. Brunssille pääsee lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9–15 ja myös arkipyhinä.

Aivan kaupungin sydämestä, keskustorin kupeesta löytyy Aitoleipä, jonka monipuolinen brunssi tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin alkaen klo 10. Aitoleivän brunssiin on haettu ideoita ulkomailta, mutta reseptit ja raaka-aineet tulevat läheltä. Herkkuja notkuvasta pöydästä löytyy vaihtoehtoja niin vegaaneille kuin keliaakikoillekin. Aitoleivän brunssi on mahdollista varata myös Aitoleipä Pyynikistä.

Ravintola Puisto tarjoilee brunssia viikonloppuisin kello 9-14. Tarjolla on vaihtuvia luomupuuroja, Puiston leipurien tuoretta leipää, leivänpäällisiä, kasviksia ja hedelmiä, vaihtuvia juustoja, karjalanpiirakoita, munakasta ja pekonia. Lisäksi luonnonjogurttia, marjoja, hilloja, granolaa ja mysliä. Juomaksi Puiston omaa kahvia ja teetä sekä tuoremehuja. Brunssin kruunaa vohveli lisäkkeineen, joita saa paistaa niin monta kuin haluaa!

Ståhlberg Tampella tarjoaa monipuolista brunssia lauantaisin kahden kattauksen verran klo 11 ja klo 13.

Tunnelmalliset brunssipaikat

Café Pispalan brunssille kannattaa tehdä pöytävaraus – idyllisen puutalokahvilan brunssi on paikallisten suosiossa! Pöytiin tarjoiltavia annosvaihtoehtoja on muutamia, ja ne sisältävät perinteisiä aamiaisherkkuja, kuten amerikkalaisia pannukakkuja, munakokkelia, pekonia, hedelmiä ja jogurttia. Kahvia (ja Pispalan maisemia) saa santsata niin paljon kuin haluaa. Brunssia on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin myöhään iltapäivään saakka.

Lillan Hotel & Kökin aamiainen on tunnelmallinen elämys! Useimmat tuotteista valmistetaan itse ja ne vaihtuvat säännöllisesti. Brunssille pääsee lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11 ja 13. Erikoisruokavaliot huomioidaan tarvittaessa. Muista varata pöytä edellisenä päivänä!

Tuulensuun Palatsin noin kerran kuukaudessa järjestettävä leffabrunssi kutsuu nauttimaan upeasta miljööstä, herkullisesta brunssista ja rakastetuista elokuvista.

Brunssipaikkojen uusin tulokas, Ravintola Daisy Kehräsaaressa tarjoilee brunssia tiistaista sunnuntaihin. Tarjolla on muun muassa meheviä pannukakkuja, raikkaita mehuja, herkullisia leipiä sekä trendikkäitä jogurttibowleja.

Tarkistathan aukioloajat ja valikoiman aina ravintoloiden omilta kotisivuilta.