Brunssille! - Visit Tampere

Brunssille!

09.04.2018

Tampereen brunssivalikoima ei jätä ketään nälkäiseksi!

Suomalaisia makuja

Koskikeskuksessa sijaitseva Ravintola Poro tarjoaa kaikkea mahdollista pannukakuista mustaanmakkaraan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–16. Brunssi on hyvin monipuolinen, ja valikoima ulottuu eri kaloista, simpukoista ja punaisesta kaviaarista sämpylöihin sekä pannukakkuihin. Bonuksena on tietysti terassi, josta on esteetön näkymä Tammerkoskelle. Brunssin erikoisuus on jäätelö, jota saa monina eri makuina ja lukuisilla kastikkeilla.

Suomalainen klubi houkuttelee lauantaiaamuisin kävijöitä samppanjan tai viinilasillisen ääreen. Buffetiin kuuluu tietysti muutakin, kuten salaatteja, liha- sekä kalaruokia, lämpimiä piirakoita, jugurtteja, juustoja, pirtelöitä, kakkuja ja hedelmiä. Tarjolla on myös nautintoa korville live-musiikin muodossa. Brunssibuffet joka lauantai klo 10.30–15.

Henriksissä kohtaa uusi ja vanha, uudet trendit ja nuorekas henkilökunta yhdistettynä klassiseen miljööhön ja aitoihin makuihin. Henriksin brunssi sisältää herkullisen alkuruokapöydän, sekä pää- että jälkiruoan pöytiin tarjoiltuna. Lauantaibrunssi on tarjolla klo 12–15.

Pikkubistro Kattila Hallituskadulla tarjoaa puolestaan brunneria, brunssin ja dinnerin pöytiintarjoiltavaa yhdistelmää. Kolmen ruokalajin brunner-menu vaihtuu muutaman viikon välein ja on tarjolla lauantaisin klo 12–16.

Spoon Brasserien brunssi kootaan neljästä omavalintaisesta listan annoksesta, ja niiden kanssa tarjoillaan lasillinen mehua sekä kahvia ja teetä. Brunssi tarjolla sunnuntaisin kello 12–15.

Viila on moderni korttelibistro Tampellan alueella. Brunssia tarjoillaan lauantaisin kello klo 11 – 15.

Kansainvälisiä makuja

Sunnuntai on Muusassa brunssipäivä. Välimeren, Lähi-idän ja pohjoisafrikkalaisen keittiön henki yhdistetään paikallisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin. Sunnuntaibrunssin tarjonta on kattava läpileikkaus ravintolan makumaailmaan, olipa kyseessä sitten vegaaninen, gluteeniton tai sekaruokavalio. Brunssi on tarjolla klo 12–16.

Malabadi tarjoilee sunnuntaisin klo 11–17 äärimmäisen runsasta brunssia Tammelassa ja Hervannassa. Buffet-pöytä notkuu turkkilaisia herkullisia liha- ja kasvisruokia ja jopa itsetehtyjä pitsoja, ja tilaa kannattaa jättää myös jälkiruoille, joita on pöydällinen jos jonkinmoista sorttia.

Perinteisen brunssin ystäville

Pella’s Café tarjoilee brunssia aivan Hämeenkadun varrella, suurten ikkunoiden takana. Brunssi koostuu muun muassa tuoreista leivistä ja muista leivonnaisista, juustovalikoimasta, jogurtista ja itsetehdystä myslistä, lämpimistä herkuista sekä makeista suupaloista. Brunssille pääsee lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30–15.

Niin ikään Hämeenkadun varrella sijaitseva Fazer Café tarjoaa brunssia lauantaina ja sunnuntaina klo 10–14. Brunssi sisältää perinteisten herkkujen lisäksi kansainvälisiä erikoisuuksia, kuten espanjalaista perunamunakasta ja katkarapuskagenia. Tilavassa kahvilassa saa myös nauttia kauniista koskimaisemasta.

Tunnelmalliset brunssipaikat

Café Pispalan brunssille kannattaa tehdä pöytävaraus – idyllisen puutalokahvilan brunssi on paikallisten suosiossa! Annosvaihtoehtoja on muutamia, ja ne sisältävät perinteisiä aamiaisherkkuja kuten amerikkalaisia pannukakkuja, munakokkelia, pekonia, hedelmiä ja jogurttia. Kahvia (ja Pispalan maisemia) saa santsata niin paljon kuin haluaa. Brunssia on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin.

Vegaaneille sopiva

Klubin Brunssilla ollaan perusasioiden äärellä. Lauantaisin klo 11–14 tarjolla olevat Klubin Brunssit hemmottelevat kattavalla ja erikoisruokavaliot huomioon ottavalla buffet-aamiaisella sekä vaihtuvilla dj-vierailla ja silloin tällöin myös viikonloppujen ohjelmaan liittyvillä erikoisteemoilla.

Cafe & Bakery Mimosan brunssi on kokonaan vegaaninen. Erityisesti paikan päällä leivottuja vihiksiä (”vegaanisia lihiksiä”) on hehkutettu sosiaalisessa mediassa ja blogeissa. Brunssi on tarjolla lauantaisin klo 11–15.

Tarkistathan aukioloajat ja valikoiman ravintoloiden omilta kotisivuilta.

Visittampere Hullu Poro

Koskikeskuksen Ravintolamaailma, Ravintola ja Yökerho Poro

Koskikeskus, Koskenranta, Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Ravintola Henriks

Ravintola Henriks

Satamakatu 7, 33200 Tampere
Lue lisää
Visittampere Pikkubistro Kattila

Pikkubistro Kattila

Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere
Lue lisää
Visittampere Pella's Cafe

Pella’s cafe

Hämeenkatu 14, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Fazer Cafe Hameenkatu

Fazer Café Hämeenkatu

Hämeenkatu 15, Tampere
Lue lisää
Visittampere Cafe Pispala Laura Vanzo

Café Pispala

Pispankatu 30, 33240 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Olympia Kortteli Muusa Restaurant Laura Vanzo 23

Ravintola Muusa

Satakunnankatu 10, 33100 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Tullikamari 30v Juhla 30th Birthday Laura Vanzo 28

Klubi

Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Ravintola Malabadi

Ravintola Malabadi

Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Cafe And Bakery Mimosa

Cafe & Bakery Mimosa

Itsenäisyydenkatu 16, 33500 Tampere
Lue lisää
visittampere_spoon_brasserie

Spoon Brasserie

Veisunkatu 20, Tampere
Lue lisää
Sdr

Ravintola Viila

Tampellan esplanadi 4, 33100 Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Antoisimmat aamupalapaikat
Kahvilat

Antoisimmat aamupalapaikat

Aamuvirkku kulkijakin saa Tampereella helposti murua rinnan alle! Tutustu aamiaispaikkoihin tästä.
Lue lisää
Legendaariset ravintolat
Ravintolat

Legendaariset ravintolat

Etsitkö jotain taatusti tamperelaista? Aloita tästä listasta – kaupungin legendaarisimmat ravintolat, ole hyvä!
Lue lisää
Pubit ja Gastropubit
Ravintolat

Pubit ja Gastropubit

Tässä suosikkimme joihin piipahtamista et varmasti kadu!
Lue lisää
Fiinimpää ruokailua
Ravintolat

Fiinimpää ruokailua

Kansainväliset maut ja paikalliset, tuoreet raaka-aineet ovat paras yhdistelmä, kuten Tampereella tulet huomaamaan!
Lue lisää