Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Maailman saunapääkaupunki Tampere toivottaa kaikki tervetulleiksi lempeisiin lämpöihimme! Seudullamme lämpiää yli 30 yleistä saunaa, joissa voi rentoutua ja virkistäytyä läpi vuoden. Hemmottelemme erityisesti niitä, jotka rakastavat kuumia löylyjä ja jääkylmää vettä, sillä seutumme tarjoaa maailman laajimmat mahdollisuudet nauttia tuosta koukuttavasta yhdistelmästä.

Tampereessa parasta ovat aitous ja lämpö. Sama pätee saunakulttuuriimme. Saunassa kaikki ovat tasa-arvoisia, ja seudullamme on huolehdittu siitä, että yleisiä saunoja on joka makuun. Valittavana on niin Suomen vanhimman yleisen saunan, Rajaportin, pehmeät löylyt kuin Suomen uusimman yleisen saunan tunnelmallinen lämpö – ja kaikki siltä väliltä. Kun valinnasta selviää, saunojaa odottaa ihana virkistäytyminen.

Saunomisen terveyshyödyistä on tutkittua tietoa jo 1700-luvulta ja aiheesta löytyy uusia tuloksia edelleen. Tutkimuksiin perehtymättäkin jokainen saunan lämmössä käynyt tietää, kuinka olo rentoutuu ja hyvä olo valtaa kehon.

Näillä sivuilla pääset tutustumaan Tampereen seudun yleisiin saunoihin sekä lukemaan sauna-aiheisia artikkeleitamme.