Siirry sisältöön
Kartta

Digipalvelun saavutettavuus

Tässä saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten visittampere.fi-sivustolla noudatetaan lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista.

Visit Tampere sivuilla on matkailijalle kohdennettua yrityskohtaista informaatiota, joka linkitetään suoraan yrityksen omalle sivustolle. Linkkien takaa löytyvän sivuston saavutettavuudesta vastaa yritys itse ja saavutettavuus on kuvattu yrityksen omassa saavutettavuusselosteessaan.

Saavutettavuuden tila

Visittampere.fi -verkkosivusto täyttää pääosin lain vaatimat AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1).

Verkkosivustoa päivitetään parhaillaan ja korjaustoimenpiteet ovat käynnissä, tavoiteaikataulu sivuston päivityksen osalta on kevät 2021.

Visit Tampereen hallinnoimalla Youtube -kanavalla on ennen 23.9.2020 julkaistua videosisältöä, joka ei ole täysin saavutettavassa muodossa. Ennen 23.9.2020 julkaistua videosisältöä ei lain mukaan tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavaksi tai poistaa.

Visit Tampereen kuvapankki osoitteessa www.tampere.pic.fiAvaa uuteen välilehteen on saavutettavuuskriteeristöt täyttävä. Kuvapankkia päivitetään jatkuvasti, joten mahdollisia epäkohtia huomatessa, pyydämme ottamaan yhteyttä Visit Tampereeseen sähköpostilla visittampere(at)visittampere.fi

Ei saavutettava sisältö (WCAG-kriteeristön mukaisesti)

Joissakin sivustolla olevissa kuvissa ei ole vaihtoehtoisia tekstejä saatavilla. (WCAG 1.1.1)

Joistakin kuvaelementeistä puuttuu kuvaa tarkoittava ohjelmallinen attribuutti ja tunniste. (WCAG 1.1.1, 1.3.1)

Sivuilla on käytetty joitakin väriyhdistelmiä, jotka eivät ole kontrastiltaan riittäviä. (WCAG 1.4.3)

Joissakin tekstin muotoiluissa on puutteita (WCAG 1.4.4)

Otsikkotasojen käytöissä on osittaisia puutteita. (WCAG 2.4.6, 3.3.2)

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivustollamme?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan visitampere.fi -verkkopalvelun saavutettavuutta. Jos löydät ongelmia, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, ilmoita niistä meille ja teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi. Vastaamme yleensä viikon sisällä. Lain mukainen vastausaika on enintään 14 vuorokautta.

Anna saavutettavuuspalautetta sähköpostilla osoitteeseen visittampere(at)visittampere.fi

Valvontaviranomainen

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Jos et ole tyytyväinen palvelusta meiltä saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puh. vaihde 0295 016 000