Siirry sisältöön

Käyntiosoite (sovitut tapaamiset)

Visit Tampere Oy
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

Postiosoite

Visit Tampere Oy
Kelloportinkatu 1 C
33100 Tampere

Laskutusosoite

Emme vastaanota paperilaskuja tai laskuja sähköpostitse.

OVT-tunnus: 0037259074692410
Verkkolaskuoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029

Y-tunnus: 2590746-9

Laita viitteeksi tilaajan nimi.

Visit Tampere Oy ottaa vastaan laskut verkkolaskuina. Mikäli toimittaja ei voi lähettää verkkolaskua, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Uusi toimittajaportaali löytyy osoitteesta: https://www.laskuhotelli.fi/portaali

Rekisteröityessänne toimittajaportaalin käyttäjäksi ensimmäistä kertaa, ottakaa yhteyttä Monetran asiakaspalveluun (ostolaskut.pirkanmaa@monetra.fi).

Matkailuneuvonta

Kaipaatko matkailuneuvontaa tai jäikö mieltäsi askarruttamaan jokin kysymys? Ota rohkeasti yhteyttä!

Markkinointi ja viestintä

Heli Jokela

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Vastaan viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuudesta sekä kansainvälisistä kampanjoista. 

Katriina Istolahti

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Työskentelen Business Tampereen vaihtuvien hankkeiden sekä ekosysteemien markkinoinnin ja viestinnän parissa. Vastaan myös Business Tampereen kotimaan mediasuhteista.

Katariina Onnela

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Olen Visit Tampereen sivuston päätoimittaja ja vastaan myös kotimaan mediakontakteista, markkinointikampanjoista ja vaikuttajayhteistöistä. Lisäksi työnkuvaani kuuluu Visit Tampereen harjoittelijaohjelman koordinointi.

Laura Paronen

Sisältökoordinaattori

Tuotan sisältöä sivustolle ja sosiaalisen median kanaviin sekä kehitän myös kuvapankkia.

Johanna Sahlgren

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Vastaan Business Tampereen verkkosivustosta ja sosiaalisen median kanavista sisältöineen. Lisäksi työni koostuu strategia- ja vastuullisuusviestinnästä, ja työskentelen Visit Tampereen projektipäällikkönä KOVA- ja VIRMA-hankkeissa.

Laura Vanzo

Valokuvaaja ja visuaaliset sisällöt

Olen Visit Tampereen valokuvaaja. Luon visuaalista sisältöä, joka korostaa Tampereen ja lähiseudun matkailua ja houkuttelevuutta tekemällä muun muassa yhteistyötä meidän kumppaniemme kanssa. Otan kuvia ja videoita eri kanaviimme, kehitän meidän kuvapankkia ja hoidan @visittampereofficial Instagramia.

Anni Ylinen

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Voit olla yhteydessä minuun kansainvälisiin PR- ja mediavierailuihin liittyvissä asioissa. Toimin myös Business Tampereen markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä.

Kehittäminen

Anna-Krista Sorvoja

Kehitysjohtaja

Vastaan alueen matkailuekosysteemin kehittämisestä erityisesti digitalisaation, datan hyödyntämisen ja tiedolla johtamisen kautta.

Turo Leppänen

Projektipäällikkö

Vastaan Visit Finlandin DataHub-tietokannan kuratoinnista ja tietojen hyödyntämisestä nettisivuillamme. Tähän liittyen toimin myös Visit Tampereen edustajana Lakeland Finland -hankkeessa, jossa tavoitteena on mm. luoda yhteinen myyntikanava Lakeland-alueen kansainväliset kriteerit täyttäville kärkituotteille ja matkailusisällöille. Lisäksi työskentelen Visit Tampereen tietopalvelujen parissa.

Matti Pollari

Projektipäällikkö, kestävän matkailun kehitys

Työpöydällä hiilineutraali matkailu, Sustainable Tourism Mobility -hanke sekä Sustainable Travel Finland -ohjelman alueellinen koordinointi. Pyörämatkailu ja Pispala lähellä sydäntä.

Kansainväliset asiakkuudet

Mari Saloniemi

Asiakkuuspäällikkö, Visit Tampere Partners ja kansainvälinen B2B

Vastaan Visit Tampereen kansainvälisten asiakkuuksien kokonaisuudesta. Olen myös yhteyshenkilösi, jos olet kiinnostunut Visit Tampere Partners -kumppanuusverkostosta.

Pia Helminen

Asiakkuuspäällikkö, kongressit ja kumppanuudet

Ota yhteyttä, jos harkitset kansainvälisen konferenssin kutsumista Tampereelle! Vastaan myös Visit Tampere Partners -kumppanuusverkoston kongressi- ja kokousasiakkuuksista.

Laila Walldén

Asiakkuuspäällikkö, Kongressit

Minulta saat neuvoja, jos harkitset kansainvälisen konferenssin kutsumista Tampereelle. Minut voi tavata myös korkeakoulujen kampuksilla.

Anne Kivimäki

Asiakkuuspäällikkö, kansainväliset yritystapahtumat ja kannustematkat

Vastuullani on kansainvälisten yritystapahtumien ja kannustematkaryhmien hankkiminen lumoavalle ja vetovoimaiselle Tampereen seudulle.

Johto ja hallinto

Johanna Holmberg

Talous- ja hallintojohtaja

Saavutettavuus

Marja Aalto

Erityisasiantuntija, lentoliikenne. Investoinnit ja kansainvälinen toiminta, Business Tampere

Työni on edistää Pirkanmaan kansainvälistä saavutettavuutta. Erityisosaamisalueeni on lentoliikenne, mutta kaikenlainen liikkuminen, matkaketjut sekä alueen matkailun kehitys on minulle sydämen asia.

Visit Tampere -matkailuneuvonta

visittampere(at)visittampere.fi
Puh. 03 5656 6800

Visit Tampere on Tampereen seudun matkailun yleistietäjä – meiltä saa matkailuneuvontaa, vinkkejä ja paljon muuta. Palvelemme ympäri vuoden puhelimitse, sähköpostitse, sivustomme chatissa ja sosiaalisen median kanavissamme ma-pe klo 10-15.

Kesällä 2023 matkailuneuvonta palvelee myös Kulttuurimyymälä Aplodin vieressä sijaitsevasta Kulttuurikioskin luukusta Tampereen Teatterin kivijalassa. Matkailuneuvontaa tarjotaan tiistaista lauantaihin 12.5.-31.8.2023 klo 12-18. Aplodin osoite on Hämeenkatu 14 B. Lisäksi jääkiekon MM-kisojen ja European Masters Games -tapahtuman aikana pop up -matkailuneuvojamme voi bongata Tampereen keskustan alueelta vihreissä info-liiveissä.

Ota yhteyttä – olemme sinua varten!

Opastukset

Opastuksia järjestää Tampereen Matkailuoppaat ry.

Lisää tietoa opastuksista Tampereen Matkailuoppaiden sivuilta:
https://www.tampereenoppaat.fi/

Opastustiedustelut ja -varaukset:
Elämys DMC Oy
tampere@elamysgroup.com
puh. +358 9 2510 2096 (ma-pe klo 9-16)

Etsitkö Business Tampereen yhteystietoja?

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampereen yhteystiedot löydät businesstampere.com-sivustolta.