Siirry sisältöön

Visit Tampere Oy on matkailun- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Tavoitteenamme on Tampereen aseman vahvistaminen kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.​ Olemme Tampereen kaupungin omistama Business Tampereen tytäryhtiö.

Käyntiosoite (sovitut tapaamiset)

Visit Tampere Oy
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

Postiosoite

Visit Tampere Oy
Kelloportinkatu 1 C
33100 Tampere

Laskutusosoite

Emme vastaanota paperilaskuja tai laskuja sähköpostitse.

OVT-tunnus: 0037259074692410
Verkkolaskuoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029

Y-tunnus: 2590746-9

Laita viitteeksi tilaajan nimi.

Visit Tampere Oy ottaa vastaan laskut verkkolaskuina. Mikäli toimittaja ei voi lähettää verkkolaskua, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Uusi toimittajaportaali löytyy osoitteesta: https://www.laskuhotelli.fi/portaali

Rekisteröityessänne toimittajaportaalin käyttäjäksi ensimmäistä kertaa, ottakaa yhteyttä Monetran asiakaspalveluun (ostolaskut.pirkanmaa@monetra.fi).

Kehittäminen

Jari Ahjoharju

Matkailujohtaja

Vastaan eri kehityshankkeista, ja rakennan hyvässä yhteistyössä loistavien kumppanien kanssa Tampereesta Suomen ykkösmatkailukohteen.

 

Marja Aalto

Erityisasiantuntija, lentoliikenne

Työni on edistää Pirkanmaan kansainvälistä saavutettavuutta. Erityisosaamisalueeni on lentoliikenne, mutta kaikenlainen liikkuminen, matkaketjut sekä alueen matkailun kehitys on minulle sydämen asia.

Turo Leppänen

Projektipäällikkö

Vastaan Visit Finlandin DataHub-tietokannan kuratoinnista ja tietojen hyödyntämisestä nettisivuillamme. Tähän liittyen toimin myös Visit Tampereen edustajana Lakeland Finland -hankkeessa, jossa tavoitteena on mm. luoda yhteinen myyntikanava Lakeland-alueen kansainväliset kriteerit täyttäville kärkituotteille ja matkailusisällöille. Lisäksi työskentelen Visit Tampereen tietopalvelujen parissa ja vastaan harjoittelijoiden rekrytoinnista.

Matti Pollari

Projektipäällikkö, kestävän matkailun kehitys

Työpöydällä yhdessä Helsingin ja Turun kanssa toteutettava 6aika: Carbon Neutral Tourism -hanke sekä Sustainable Travel Finland -ohjelman alueellinen edistäminen. Pyörämatkailu ja Pispala lähellä sydäntä.

Markkinointi ja kumppanuudet

Noora Heino

Johtaja, kumppanuudet & markkinointi

Vastaan kumppanuuksista, myynninedistämistoimenpiteistä ja markkinoinnista Visit Tampereella. Yhdessä alueen kumppaneiden kanssa tarjoamme niin kotimaisille kuin kansainvälisille vierailijoille mahdollisuuden vierailla Suomen mielenkiintoisimmassa kaupungissa, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.

 

 

Anni Ylinen

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Hallitsen työssäni Tampereen matkailumarkkinoinnin kokonaiskuvaa. Erityisesti vastuullani on Visit Tampereen kansainväliset kampanjat ja kansainvälisten matkailijoiden houkuttelu Tampereelle. Vastaan myös Business Tampereen sosiaalisen median kanavista ja sivustosisällöistä.

Mari Saloniemi

Asiakkuusvastaava, kumppanuudet ja Aasia

Vastaan Visit Tampere Partners -kumppanuusverkostosta sekä Aasiaan suuntautuvista toimenpiteistä. Teen yhteistyötä sekä kansainvälisten että kotimaisten matkanjärjestäjien ja alueen matkailuyritysten kanssa.

Katariina Onnela

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Vastuullani ovat Visit Tampereen sivusto ja sosiaalinen media sisältöineen. Lisäksi vastaan kotimaan markkinointikampanjoista. 

Pirjo Puukka

Asiakkuusvastaava, kumppanuudet, Saksa ja UK

Vastaan Visit Tampere Partners -verkoston kansainvälistymispolun alussa olevista asiakkuuksista, Saksan ja Iso-Britannian markkinoista sekä Lakeland-yhteistyöstä näissä maissa.

Olga Javits

PR-asiantuntija

I’m responsible for Visit Tampere’s domestic and international influencer and media collaborations. I also plan and implement international PR campaigns.   

Katriina Istolahti

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Vastaan Visit Tampereen ja Business Tampereen kotimaan mediasuhteista. Työskentelen myös Business Tampereen vaihtuvien hankkeiden sekä ekosysteemien markkinoinnin ja viestinnän parissa.

Leena Mäki-Suominen

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Vastaan Business Tampereen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Olen onnistunut työssäni, kun menestystarinat Tampereen seudusta houkuttelevana paikkana elää ja yrittää kuuluvat, näkyvät ja saavat vastakaikua meillä ja maailmalla.

Johanna Sahlgren

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija

Vastaan Business Tampereen ja Visit Tampereen kotimaan vaikuttajamarkkinoinnista. Lisäksi työni koostuu strategia- ja vastuullisuusviestinnästä, vaihtuvista viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuksista ja sisällöntuotannosta. Toimin Visit Tampereen edustajana VIRMA-hankkeessa.

Anna-Krista Sorvoja

Kehitysjohtaja

Vastaan alueen matkailuekosysteemin kehittämisestä erityisesti digitalisaation, datan hyödyntämisen ja tiedolla johtamisen kautta.

Laura Vanzo

Valokuvaaja ja visuaaliset sisällöt

Olen Visit Tampereen valokuvaaja. Luon visuaalista sisältöä, joka korostaa Tampereen ja lähiseudun matkailua ja houkuttelevuutta tekemällä muun muassa yhteistyötä meidän kumppaniemme kanssa. Otan kuvia ja videoita eri kanaviimme, kehitän meidän kuvapankkia ja hoidan @visittampereofficial Instagramia.

Heli Jokela

Markkinointipäällikkö, äitiysvapaalla

Vastaan kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointikampanjoista. Minuun voit olla yhteydessä myös Visit Tampereen someen ja sivustoon liittyvissä kysymyksissä.

Laura Paronen

Sisältökoordinaattori

Tuotan sisältöä sivustolle, ylläpidän @visittampereofficial Instagramia sekä kehitän myös kuvapankkia. Lisäksi tarvittaessa olen apukätenä erinäisissä työtehtävissä.

Tampere Convention Bureau / Kongressit

Pia Helminen

Asiakkuusvastaava, kongressit ja kumppanuudet

Ota yhteyttä, jos harkitset kansainvälisen konferenssin kutsumista Tampereelle! Vastaan myös Visit Tampere Partners -kumppanuusverkoston kongressi- ja kokousasiakkuuksista.

Laila Walldén

Asiakkuusvastaava, Kongressit

Minulta saat neuvoja, jos harkitset kansainvälisen konferenssin kutsumista Tampereelle. Minut voi tavata myös korkeakoulujen kampuksilla.

Johto ja hallinto

Johanna Holmberg

Talous- ja hallintojohtaja

Visit Tampere -matkailuneuvonta

visittampere (at) visittampere.fi

Puh. 03 5656 6800

Visit Tampere on Tampereen seudun matkailun yleistietäjä – meiltä saa matkailuneuvontaa, vinkkejä ja paljon muuta. Palvelemme ympäri vuoden puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisen median kanavissamme. Järjestämme myös pop-up-matkailuneuvontaa Tampereen suurimmissa tapahtumissa. Ota yhteyttä – olemme sinua varten!

Opastukset

Opastuksen voit varata Tampereen Matkailuoppaat ry:ltä. Opasvaraukset (at) tampere.fi

puh. 041 730 2242