Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Majoitusta erikoisuuksien etsijälle

15.04.2021

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tampereen korkein hotelli on tietysti tornihotelli, eli viralliselta nimeltään Solo Sokos Hotel Torni Tampere. Hotelli sijaitsee Ratapihankadun varrella aivan Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, ja siihen on hienosti yhdistetty yli 140 vuotta vanhat veturitallit. Niissä sijaitsee mm. hotellin vastaanottoaula, laadukkaita pihviruokia tarjoava ruokaravintola Grilli it! ja upeana kunnianosoituksena Manserockille toimiva seurusteluravintola Paja Bar. Kaupungin huikeimmista näköaloista pääsee puolestaan nauttimaan hotellin 25. kerroksessa sijaitsevassa Moro Sky Barissa. Tornihotelli tarjoaa tietysti myös huippuluokan majoitusta sekä kokoustiloja.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Klassisempaa tyyliä kaipaavien kannattaa puolestaan suunnata Radisson Blu Grand Hotel Tammeriin. Tämä ”Grand Hotel” on toiminut jo vuodesta 1929 aivan Tammerkosken tuntumassa. Tammer on keskeinen osa Tampereen ja Suomen historiaa, ja se pitääkin sisällään monia tarinoita merkkihenkilöistä ja eri tapahtumista. Arvokkaat puitteet ja upeat yksityiskohdat tekevät hotellista myös ainutlaatuisen juhlapaikan. Täällä voit yöpyä vaikkapa Marskin entisessä sviitissä!

Lapland Hotel Tampere

Tampereella pääsee myös Lapin tunnelmiin pohjoisessakin tunnetun ketjun hotellissa, eli Lapland Hotel Tampereessa. Hotellin sijainti on erinomainen Tampere-taloa vastapäätä, kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Parasta hotellissa on kuitenkin sen tunnelmallinen sisustus ja kehuttu ravintola Dabbal, johon kannattaa poiketa maistelemaan Lapin makuja, vaikkei hotellissa asuisikaan.

Dream Hotel

Ainutlaatuisesta tyylistä voi nauttia myös kansallisesti ja kansainvälisesti palkitun Dream Hostelin isosiskossa, eli Dream Hotelissa. Se on persoonallinen ja pieni, mutta moderni designhotelli, jonka kahden hengen huoneet tarjoavat asukkailleen skandinaavista puhdaslinjaisuutta ja valoa.

Lillan Hotel & Kök

Lillan Hotel & Kök on yksilöllinen putiikkihotelli Viinikan kaupunginosassa muutaman kilometrin päässä keskustasta. Pieni hotelli sijaitsee aivan Viinikan kirkon vieressä. Hotellissa toimii myös Lillan Kök -ravintola, joka tarjoilee puhtaita raaka-aineita, skandinaavisia makuja sekä aistikkaita makumaailmoja ”New Nordic” ajatusmaailmalla. 

Kokoushotelli Murikanranta

Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli keskellä ei mitään, Tampereen Teiskossa, järviluonnon ympäröimänä. Murikanranta on kokoustajien lisäksi täydellinen majoitusvalinta luonnossa viihtyville tai rentoutumista tarvitseville. Hotellissa on myös neljän hengen perhehuoneita, joten hotelli soveltuu myös hyvin ryhmille ja perheille. Kaikki palvelut löytyvät kätevästi saman katon alta – monipuolisia ravintolamahdollisuuksia unohtamatta.

Hotelli-ravintola Mäntän Klubi

Mäntässä upeassa 1920-luvulla tehdyssä rakennuksessa sijaitseva Mäntän Klubi tarjoaa uniikkia asumista perusmajoituksesta luksushuoneisiin. Vuosien varrella Mäntän Klubin ainutlaatuisesta tunnelmasta ovat nauttineet lukemattomat kansainvälisen politiikan merkkihenkilöt, kuin myös Suomen presidentitkin.

Villa Lullan

Viinikan värikkäiden puutalojen keskeltä löytyy tunnelmallinen Villa Lullan. Kahden hengen vierashuoneen erityispiirteitä ovat kauniit ja mietityt yksityiskohdat sekä vanhan leivintuvan tiiliseinä. Pehmeä peti takaa hyvät unet ja aamukahville voi suunnata talon puutarhaan. Muista myös kokea Lullanin saunan ihanan pehmeät löylyt. Kesällä huonevuokraan sisältyy kaksi (pantillista) polkupyörää.

Luomajärven Hevoskievarin puumaja Sydänkäpy

Yö kahden metrin korkeudessa luonnon äärellä? Ajan patinoimista hirsistä käsityönä rakennettu puumaja Sydänkäpy tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuiseen yöpymiskokemukseen. Täällä voi unohtaa arjen ja kuunnella tuulen huminaa ja lintujen laulua. Etsitpä sitten paikkaa romanttiselle kahdenkeskiselle hetkelle, hääyölle tai vain ainutlaatuista yöpymiselämystä, suuntaa Sydänkäpyyn.