Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Majoitusta erikoisuuksien etsijälle

18.11.2020

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tampereen korkein hotelli on tietysti tornihotelli, eli viralliselta nimeltään Solo Sokos Hotel Torni Tampere. Hotelli sijaitsee Ratapihankadun varrella aivan Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, ja siihen on hienosti yhdistetty yli 140 vuotta vanhat veturitallit. Niissä sijaitsee mm. hotellin vastaanottoaula, laadukkaita pihviruokia tarjoava ruokaravintola Grilli it! ja upeana kunnianosoituksena Manserockille toimiva seurusteluravintola Paja Bar. Kaupungin huikeimmista näköaloista pääsee puolestaan nauttimaan hotellin 25. kerroksessa sijaitsevassa Moro Sky Barissa. Tornihotelli tarjoaa tietysti myös huippuluokan majoitusta sekä kokoustiloja.

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves on puolestaan valovoimainen maamerkki aivan kaupungin sydämessä. 19-kerroksinen Ilves on rakennettu vuonna 1986, mutta sitä on modernisoitu uusimpien vaatimusten mukaisesti. Tampereen ensimmäinen tornihotelli tarjoaa ylellistä mukavuutta sekä aitoja tamperelaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Klassisempaa tyyliä kaipaavien kannattaa puolestaan suunnata Radisson Blu Grand Hotel Tammeriin. Tämä ”Grand Hotel” on toiminut jo vuodesta 1929 aivan Tammerkosken tuntumassa. Tammer on keskeinen osa Tampereen ja Suomen historiaa, ja se pitääkin sisällään monia tarinoita merkkihenkilöistä ja eri tapahtumista. Arvokkaat puitteet ja upeat yksityiskohdat tekevät hotellista myös ainutlaatuisen juhlapaikan. Täällä voit yöpyä vaikkapa Marskin entisessä sviitissä!

Lapland Hotel Tampere

Tampereella pääsee myös Lapin tunnelmiin pohjoisessakin tunnetun ketjun hotellissa, eli Lapland Hotel Tampereessa. Hotellin sijainti on erinomainen Tampere-taloa vastapäätä, kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Parasta hotellissa on kuitenkin sen tunnelmallinen sisustus ja kehuttu ravintola Dabbal, johon kannattaa poiketa maistelemaan Lapin makuja, vaikkei hotellissa asuisikaan.

Dream Hotel

Ainutlaatuisesta tyylistä voi nauttia myös kansallisesti ja kansainvälisesti palkitun Dream Hostelin isosiskossa, eli Dream Hotelissa. Se on persoonallinen ja pieni, mutta moderni designhotelli, jonka kahden hengen huoneet tarjoavat asukkailleen skandinaavista puhdaslinjaisuutta ja valoa.

Lillan

Lillan on puolestaan yksilöllinen putiikkihotelli Viinikan kaupunginosassa muutaman kilometrin päässä keskustasta. Pieni hotelli sijaitsee aivan Viinikan kirkon vieressä, ja samoissa tiloissa pääsee tutustumaan myös Lillan Café & Butikin tarjoamiin sisustusesineisiin, kodin tekstiileihin ja monenlaisiin herkkuihin.

Kokoushotelli Murikanranta

Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli keskellä ei mitään, Tampereen Teiskossa, järviluonnon ympäröimänä. Murikanranta on kokoustajien lisäksi täydellinen majoitusvalinta luonnossa viihtyville tai rentoutumista tarvitseville. Hotellissa on myös neljän hengen perhehuoneita, joten hotelli soveltuu myös hyvin ryhmille ja perheille. Kaikki palvelut löytyvät kätevästi saman katon alta – monipuolisia ravintolamahdollisuuksia unohtamatta.

Hotelli-ravintola Mäntän Klubi

Mäntässä upeassa 1920-luvulla tehdyssä rakennuksessa sijaitseva Mäntän Klubi tarjoaa uniikkia asumista perusmajoituksesta luksushuoneisiin. Vuosien varrella Mäntän Klubin ainutlaatuisesta tunnelmasta ovat nauttineet lukemattomat kansainvälisen politiikan merkkihenkilöt, kuin myös Suomen presidentitkin.