Majoitusta erikoisuuksien etsijälle - Visit Tampere

Majoitusta erikoisuuksien etsijälle

06.04.2020

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tampereen korkein hotelli on tietysti tornihotelli, eli viralliselta nimeltään Solo Sokos Hotel Torni Tampere. Hotelli sijaitsee Ratapihankadun varrella aivan Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, ja siihen on hienosti yhdistetty yli 140 vuotta vanhat veturitallit. Niissä sijaitsee mm. hotellin vastaanottoaula, laadukkaita pihviruokia tarjoava ruokaravintola Grilli it! ja upeana kunnianosoituksena Manserockille toimiva seurusteluravintola Paja Bar. Kaupungin huikeimmista näköaloista pääsee puolestaan nauttimaan hotellin 25. kerroksessa sijaitsevassa Moro Sky Barissa. Tornihotelli tarjoaa tietysti myös huippuluokan majoitusta sekä kokoustiloja.

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves on puolestaan valovoimainen maamerkki aivan kaupungin sydämessä. 19-kerroksinen Ilves on rakennettu vuonna 1986, mutta sitä on modernisoitu uusimpien vaatimusten mukaisesti. Tampereen ensimmäinen tornihotelli tarjoaa ylellistä mukavuutta sekä aitoja tamperelaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Klassisempaa tyyliä kaipaavien kannattaa puolestaan suunnata Radisson Blu Grand Hotel Tammeriin. Tämä ”Grand Hotel” on toiminut jo vuodesta 1929 aivan Tammerkosken tuntumassa. Tammer on keskeinen osa Tampereen ja Suomen historiaa, ja se pitääkin sisällään monia tarinoita merkkihenkilöistä ja eri tapahtumista. Arvokkaat puitteet ja upeat yksityiskohdat tekevät hotellista myös ainutlaatuisen juhlapaikan. Täällä voit yöpyä vaikkapa Marskin entisessä sviitissä!

Lapland Hotel Tampere

Tampereella pääsee myös Lapin tunnelmiin pohjoisessakin tunnetun ketjun hotellissa, eli Lapland Hotel Tampereessa. Hotellin sijainti on erinomainen Tampere-taloa vastapäätä, kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Parasta hotellissa on kuitenkin sen tunnelmallinen sisustus ja kehuttu ravintola Dabbal, johon kannattaa poiketa maistelemaan Lapin makuja, vaikkei hotellissa asuisikaan.

Dream Hotel

Ainutlaatuisesta tyylistä voi nauttia myös kansallisesti ja kansainvälisesti palkitun Dream Hostelin isosiskossa, eli Dream Hotelissa. Se on persoonallinen ja pieni, mutta moderni designhotelli, jonka kahden hengen huoneet tarjoavat asukkailleen skandinaavista puhdaslinjaisuutta ja valoa.

Lillan

Lillan on puolestaan yksilöllinen putiikkihotelli Viinikan kaupunginosassa muutaman kilometrin päässä keskustasta. Pieni hotelli sijaitsee aivan Viinikan kirkon vieressä, ja samoissa tiloissa pääsee tutustumaan myös Lillan Café & Butikin tarjoamiin sisustusesineisiin, kodin tekstiileihin ja monenlaisiin herkkuihin.

Hotelli-ravintola Mäntän Klubi

Mäntässä upeassa 1920-luvulla tehdyssä rakennuksessa sijaitseva Mäntän Klubi tarjoaa uniikkia asumista perusmajoituksesta luksushuoneisiin. Vuosien varrella Mäntän Klubin ainutlaatuisesta tunnelmasta ovat nauttineet lukemattomat kansainvälisen politiikan merkkihenkilöt, kuin myös Suomen presidentitkin.

 

visittampere evening view from sokos hotel torni aki rask

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Ratapihankatu 43, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Satakunnankatu 13, 33100 Tampere
Lue lisää
visittampere lapland hotel

Lapland Hotel Tampere

Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere
Lue lisää

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Bed And Desk In Room At Lillan Hotel B&B Laura Vanzo

Lillan Hotel

Ahlmanintie 29, Tampere
Lue lisää
Mäntän Klubi Laura Vanzo 31

Hotelli-Ravintola Mäntän Klubi

Tehtaankatu 33, 35800 Mänttä-Vilppula
Lue lisää

Lisää luettavaa

Majoitusta pienelle budjetille
Majoitus

Majoitusta pienelle budjetille

Nämä kohteet tarjoavat edullista, mutta viihtyisää majoitusta Tampereella.
Lue lisää
Antoisimmat aamupalapaikat
Kahvilat

Antoisimmat aamupalapaikat

Aamuvirkku kulkijakin saa Tampereella helposti murua rinnan alle! Tutustu aamiaispaikkoihin tästä.
Lue lisää