Siirry sisältöön

Legendaariset

 

Kellariravintola Wanha Monttu

Wanha Monttu on yksi Tampereen legendaarisimmista baareista, sillä se on kuulunut katukuvaan jo vuodesta 1994. Wanhassa Montussa voit rentoutua juoman ääressä tai uppoutua historian havinaan Tampereen mutkattomassa olohuoneessa.

Pub Kyttälä

Pub Kyttälä, tuttavallisemmin Kyttis, sijaitsee Kyttälän alueella Tampereen keskustassa. Pub Kyttälä on saavuttanut jo legendaarisen pubin maineen pitkällä historiallaan. Pub Kyttälässä voit nauttia huurteisen tai osallistua Kyttiksen tietovisaan tai bingoon.

Semafori

Semaforissa voit irrotella tanssilattialla tai istua hyvän ruuan, lasillisen ja mutkattoman seuran ääreen. Semaforissa voit viettää iltaasi myös live- musiikkia kuunnellen.

Huurupiilo

Tampereen kotoisin korttelikapakka Huurupiilo on tunnettu kattavasta ja päivittyvästä olutvalikoimastaan, lennokkaista keikoistaan sekä huumorin täyteisistä stand-up- illoistaan.

 

Hevimpään makuun

 

Thrasherie Bar

Thrasherie Bar tarjoilee metallia kaikille! Tämä raskaampaan musiikkiin keskittynyt baari löytyy Hämeenkadulta ja musavalikoimasta löytyy tiluttelua, pörinää ja mölinää kaikkeen makuun. Ota tuopponen tai vaikka legendaarinen Rässishotti, käy toivomassa lempikappaleesi mukavalta henkilökunnalta ja nautiskele! 

Dog’s Home

Dog’s Home on konstailematon musiikki-pub Itsenäisyydenkadulla. Istahda tuopin ääreen baaritiskille tai haasta kaverisi erään flipperiä tai pubin omaan tietovisaan! Dog’s Home tarjoilee myös live- musiikkia viikoittain.

Majava

Majava on suoraviivaisesta meiningistään tunnettu baari, joka on etenkin rokkareiden ja roudareiden suosiossa. Majavassa voit nauttia huurteisen tuopin kodikkaassa tunnelmassa ja kuulla uusimmat jutut musiikkimaailmasta.

Amadeus

Amadeus on musiikki ja rock-baari Tammelassa. Legendaarisen Amadeuksen lavalla on vuosien saatossa esiintynyt satoja nimekkäitä ja nousevia artisteja. Amadeuksen musabileet vetävät aina tuvan täyteen!

 

Uutta ja vanhaa

 

Henkka

Henkassa voit juhlia astetta vauhdikkaammin alakerran karaokea ja tanssilattiaa testaillen tai istahtaa hyvään seuraan yläkerran loungeen. Yläkerrasta voit tilata myös herkullista ruokaa ja tutustua luomuviineihin ja pienpanimo-oluisiin.

Pub Jerun Piilopaikka

Letkeässä old school- tyylisessä Jerussa ilta etenee kuin siivillä kuunnellen live-musiikkia ja nauttien kylmistä huurteisista. Jerussa voit myös esitellä laulutaitojasi karaokessa.