Tampereen särmät baarit - Visit Tampere

Tampereen särmät baarit

09.10.2019

Legendaariset

 

Kellariravintola Wanha Monttu

Wanha Monttu on yksi Tampereen legendaarisimmista baareista, sillä se on kuulunut katukuvaan jo vuodesta 1994. Wanhassa Montussa voit rentoutua juoman ääressä tai uppoutua historian havinaan Tampereen mutkattomassa olohuoneessa.

Pub Kyttälä

Pub Kyttälä, tuttavallisemmin Kyttis, sijaitsee Kyttälän alueella Tampereen keskustassa. Pub Kyttälä on saavuttanut jo legendaarisen pubin maineen pitkällä historiallaan. Pub Kyttälässä voit nauttia huurteisen tai osallistua Kyttiksen tietovisaan tai bingoon.

Semafori

Semaforissa voit irrotella tanssilattialla tai istua hyvän ruuan, lasillisen ja mutkattoman seuran ääreen. Semaforissa voit viettää iltaasi myös live- musiikkia kuunnellen.

Huurupiilo

Tampereen kotoisin korttelikapakka Huurupiilo on tunnettu kattavasta ja päivittyvästä olutvalikoimastaan, lennokkaista keikoistaan sekä huumorin täyteisistä stand-up- illoistaan.

 

Hevimpään makuun

 

Thrasherie Bar

Thrasherie Bar tarjoilee metallia kaikille! Tämä raskaampaan musiikkiin keskittynyt baari löytyy Hämeenkadulta ja musavalikoimasta löytyy tiluttelua, pörinää ja mölinää kaikkeen makuun. Ota tuopponen tai vaikka legendaarinen Rässishotti, käy toivomassa lempikappaleesi mukavalta henkilökunnalta ja nautiskele! 

Dog’s Home

Dog’s Home on konstailematon musiikki-pub Itsenäisyydenkadulla. Istahda tuopin ääreen baaritiskille tai haasta kaverisi erään flipperiä tai pubin omaan tietovisaan! Dog’s Home tarjoilee myös live- musiikkia viikoittain.

Majava

Majava on suoraviivaisesta meiningistään tunnettu baari, joka on etenkin rokkareiden ja roudareiden suosiossa. Majavassa voit nauttia huurteisen tuopin kodikkaassa tunnelmassa ja kuulla uusimmat jutut musiikkimaailmasta.

Amadeus

Amadeus on musiikki ja rock-baari Tammelassa. Legendaarisen Amadeuksen lavalla on vuosien saatossa esiintynyt satoja nimekkäitä ja nousevia artisteja. Amadeuksen musabileet vetävät aina tuvan täyteen!

Roska

Roska on yökerho, joka vetää puoleensa ronskilla underground- tyylisellä sisustuksellaan. Roskassa voit laittaa jalalla koreasti tai nauttia laajasta juomavalikoimasta musiikin pauhussa.

 

Uutta ja vanhaa

 

Henkka

Henkassa voit juhlia astetta vauhdikkaammin alakerran karaokea ja tanssilattiaa testaillen tai istahtaa hyvään seuraan yläkerran loungeen. Yläkerrasta voit tilata myös herkullista ruokaa ja tutustua luomuviineihin ja pienpanimo-oluisiin.

Kumma

Kumma yhdistelee ruoka- ja juomalistoillaan Berliiniä, Prahaa sekä Budapestiä. Kumma on loistava paikka istua iltaa ystävien kanssa ja tutustua laajaan ruoka- ja juomavalikoimaan.

Pub Jerun Piilopaikka

Letkeässä old school- tyylisessä Jerussa ilta etenee kuin siivillä kuunnellen live-musiikkia ja nauttien kylmistä huurteisista. Jerussa voit myös esitellä laulutaitojasi karaokessa.

London

Pubimainen yökerho London tarjoaa englantilaista meininkiä Tampereen keskustassa. London on Tampereen yökerhojen klassikko, joka tarjoaa viihdettä ja hyvää tunnelmaa unohtamatta virkistäviä juomia.

Great Beers Small Breweries Festival Laura Vanzo 4

Amadeus Music Bar

Tammelan puistokatu 34, Tampere
Lue lisää
Hotelli Ellivuori Olli Pekka Latvala (2)

Dog’s Home

Itsenäisyydenkatu 2, Tampere
Lue lisää
Visittampere Wine Glasses And People

Henkka

Hämeenkatu 13, Tampere
Lue lisää
Pipe Smokers International Gig In Huurupiilo Laura Vanzo 2

Huurupiilo

Nyyrikintie 4, Tampere
Lue lisää
IMG 20181115 WA0011

Kumma Junk Bar & Lounge

Aleksanterinkatu 20, Tampere
Lue lisää
Finnresta Kari Savolainen (8)

London

Pellavatehtaankatu 8, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Evening In Tullin Sauna Laura Vanzo 15

Majava Baari

Aleksanterinkatu 29, Tampere
Lue lisää
Gastropub_Nordic

Pub Jerun Piilopaikka

Hämeenkatu 10, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Beer Choice At Valtteri Festival In Klubi Laura Vanzo

Pub Kyttälä

Kyttälänkatu 9, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Girl Dancing Club Laura Vanzo

Roska

Aleksanterinkatu 22, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Periscope Bar Restaurant Ratina Laura Vanzo

Semafori

Rautatienkatu 25, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Thrasherie Bar

Thrasherie Bar

Hämeenkatu 30, Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Korkkarit kattoon!
Yöelämä

Korkkarit kattoon!

Täällä tanssitaan!
Lue lisää
Rennosti istahtamaan
Yöelämä

Rennosti istahtamaan

Lasilliselle tai parille!
Lue lisää