Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kuin suurkaupunki, mutta rennompi

”Tampere on juuri sopivan kokoinen”, kertoo tulija toisensa jälkeen. Meillä suurkaupungeista tuttu värikäs syke sulautuu rentoon mielenmaisemaan. Kontrastien harmoniasta syntyy Tampereen tahti, jonka aistivat niin päivämatkailijat, paljasjalkaiset kuin uustamperelaisetkin. Kaikille on tilaa, mutta koko ajan tapahtuu jotain. Meillä voi seikkailla vauhdikkaasti, yllättyä löytöretkillä tai nautiskella rennosti. Tampereen leppoisaan tahtiin jokainen ehtii hypätä mukaan. Se on tahti, joka menee jalan alle ja jää soimaan mieleen vielä pitkäksi aikaa.

SEIKKAILIJAN TAMPERE

Tampere on täynnä seikkailuja. Meillä riittää loman täydeltä huvittelua, jännitystä, menoa ja meininkiä. Touhua ja tekemistä piisaa aamusta iltaan!

Tutustu Seikkailuihin

LÖYTÖRETKEILIJÄN TAMPERE

Jatkuvasti muuttuva Tampere on löytöretkeilijän aarreaitta. Ylläty, oivalla ja hämmästy luonnossa, museoissa, tapahtumissa tai kaupungin pikkukujilla!

Tutustu Löytöretkiin

NAUTISKELIJAN TAMPERE

Tampereella voi nautiskella monin tavoin. Saunat, ravintolat, hotellit ja lukuisat rentoutumispaikat luonnon helmassa tekevät jokaisesta lomapäivästä luksusta.

Tutustu Nautintoihin

Nautiskelijan Tampere:
Herkkuja kielelle ja mielelle

Tampere on tehty nautittavaksi. Muuttuvan ja jatkuvasti kasvavan kaupungin monipuolinen ruoka-, majoitus- ja kulttuuritarjonta on säilyttänyt omaleimaisen viehättävyytensä, ja lähiruokaherkkuihin voi törmätä yhtä hyvin torikojuilla kuin fine dining -ravintoloissa. Klassikot pysyvät klassikkoina, mutta tutun ja hyväksi todetun ympärille ilmestyy jatkuvasti yhä kiinnostavampia vaihtoehtoja rentoutumiseen, yhdessäoloon ja nautiskeluun.

Löytöretkeilijän Tampere:
Kaupinojalta Kauppahalliin

Tampereella riittää uusia makuja, oivalluksia ja elämyksiä. Peritamperelaiset pikkuputiikit, korttelit ja ravintolat ovat saaneet rinnalleen ihastuttavia uutuuksia meiltä ja maailmalta. Museotkin tarjoavat nähtävää Matopelistä Muumeihin. Täällä monipuolisuudesta on tullut olennainen osa paikallisuutta, ja perinteikkään pinnan alla on aina jotain uutta ja yllättävää.

Seikkailijan Tampere:
Koskiseikkailuja ja kattokävelyitä

Tampereen sykkeessä on vauhtia, riemua ja jännitystä. Kaupungin huvipuistot, liikuntaseikkailut sekä yöelämä tarjoavat tekemistä ja näkemistä kaiken ikäisille, ja sadepäivän sattuessa voi touhuta sisätiloissa. Kiinnostavia kohtaamisia riittää suurtapahtumista alakulttuuri-ilmiöihin, ja ikimuistoisia seikkailuja voi kokea yhdessä tai erikseen, maalla, vedessä tai ilmassa!

Hyppää kyytiin testiajolle!

Tampereen Ratikan koeliikenne nyt käynnissä ja avajaisia vietetään 8.8.

Lue lisää

Tekemistä lapsiperheille

Kaikki näyttää vähän jännittävämmältä lapsen silmin, ja Tampere onkin lapsiperheen unelmakohde. Särkänniemi, touhupuistot, tapahtumat sekä kiipeily- ja pelikeskukset tuovat lomaan vauhtia. Lisäenergiaa voi ladata lukuisissa perhehotelleissa ja -ravintoloissa. Monet Tampereen seudun museoista ovat varmoja hittejä kaiken ikäisille, ja rennompaa lomapäivää voi paistatella vaikkapa kylpylässä, maauimalassa, saunan terassilla tai uimarannalla.

Supermarsun kesäkisa

Tekemistä kaveriporukoille

Kun kasassa on hyvä porukka, kaikki on hauskempaa. Tampere tarjoaa seikkailuja, nautiskelua ja rentoa laatuaikaa yhdessä. Museoiden, shoppailun ja maamerkkien valloittamisen jälkeen on kiva ottaa kaupunki haltuun kattoterassilta tai istahtaa yhdessä hyvän ruoan ja juoman äärelle. Torilounaat, saunat, uimarannat sekä tutut että erikoisemmat päiväretket auttavat luomaan yhteisiä muistoja, jotka eivät unohdu koskaan. 

Osta verkosta

Tutustu palveluihin, jotka voit ostaa suoraan kotisohvalta!

Lue lisää