Siirry sisältöön
Kartta

Tervetuloa Tampereelle – unohtumattomien yritystapahtumien huippukohteeseen!

Löydät täydellisen sekoituksen hienostuneisuutta ja innovaatioita Tampereelta – Suomen kukoistavan yritysmaailman sydämestä. Kun lähdet suunnittelemaan yritystapahtumia, konferensseja, tuotelanseerauksia, näyttelyitä, benchmarking-matkoja tai korkeatasoisia kannustematkoja, Tampere erottuu dynaamisena ja houkuttelevana valintana.

Upeiden Näsijärven ja Pyhäjärven välissä sijaitseva Tampere yhdistää saumattomasti luonnon kauneuden moderniin kaupunkiympäristöön luoden inspiroivan taustan yritystapahtumallesi. Kaupungissamme on ainutlaatuinen ilmapiiri, jossa perinteet kohtaavat innovaatiot ja tarjoten ainutlaatuisen kokemuksen tapahtumiisi.

Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

Miksi valita Tampere yritystapahtumille?

1. Lämmin vieraanvaraisuus:

Tampere on tunnettu ystävällisestä ja kutsuvasta ilmapiiristään. Paikallinen yhteisömme on sitoutunut varmistamaan, että yritystapahtumasi ei ole vain onnistunut, vaan myös aidosti nautinnollinen kokemus kaikille osapuolille.

2. Kiehtova ympäristö:

Hurmaa vieraasi Tampereen viehättävillä näkymillä. Olipa kyseessä järvenrantavastaanotto tai tiimityöskentely vehreän maiseman taustalla, Tampereen luonnonkauneus luo kiireettömyyden tunnetta ja lisää yritystapahtumiesi yleistä vetovoimaa. Keskustan alueella kaikki tapahtumapaikat ja hotellit ovat 10 minuutin kävelyetäisyydellä toisistaan.

Lue lisää Tampereen tarinasta.

3. Kulkuyhteydet ja saapuminen:

Tampere sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja osallistujat pääsevät helposti määränpäähänsä. Kaupunkimme hyvä saavutettavuus edistää merkittävästi tapahtumien sujuvaa järjestämistä, Pääkaupunkiin Helsinkiin ajaa autolla puolitoista tuntia ja junamatka kestää alle kaksi tuntia. Tampereella on myös oma kansainvälinen lentokenttä, joka on vain 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

Lue lisää kulkuyhteyksistä ja saapumisesta.

4. Innovatiiviset tapahtumapaikat:

Tampere tarjoaa monipuolisen valikoiman upeita tapahtumapaikkoja isoista tapahtumakeskuksista pieniin idyllisiin kohteisiin. Kaikissa kohteissa voidaan yksilöllisesti ottaa huomioon juuri teidän tapahtumanne tarpeet ja toiveet.

Kuva: Laura Vanzo

5. Huipputeknologiaa:

Tampere on teknologisen kehityksen keskus, joten se on ihanteellinen kohde tapahtumille, jotka vaativat uusinta audiovisuaalista osaamista ja digitaalista infrastruktuuria.

6. Ainutlaatuisia paikallisia makuja:

Ilahduta osallistujiasi paikallisilla herkuilla. Tampereen lähialueen ruokatuottajien hyödyntäminen lisää ripauksen paikallista makua tapahtumiisi ja luo ikimuistoisia elämyksiä kokoushuoneen ulkopuolelle.

Tutustu Tampereen tunnelmallisiin ravintoloihin täällä!

7. Uniikit elämykset:

Rikastuta tapahtumaasi kulttuuritoiminnalla, museoilla ja historiallisilla kohteilla, jotka esittelevät Tampereen rikasta perintöä. Lukuisat mahdollisuudet erilaisiin elämyksiin vesien ja metsien ympärillä tarjoavat mahdollisuuden kokea miksi suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa. Nämä elämykset tarjoavat osallistujille monipuolisen ja ikimuistoisen osallistujakokemuksen tapahtumassanne.

Näkemistä ja kokemista Tampereella.

 

Tervetuloa Tampereelle – missä liiketoiminta ja inspiraatio kohtaavat!

 

Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

 

Etsitkö tietoa kongressin järjestämisestä Tampereella? Katso lisätietoja täältä!

 

Työstämme parhaillaan Business Events -verkkoesitettä, ja heti sen valmistuttua jaamme sen tänne. Esitteen avulla voit syventyä laajemmin Tampere Business Events -tarjontaamme. Sieltä löydät hyödyllisiä vinkkejä erityyppisiin tapahtumapaikkoihin, aktiviteetteihin, elämyksiin sekä tietoa yhteistyökumppaneistamme. Toivomme että näiden avulla seuraava yritystapahtumasi Tampereella onnistuu poikkeuksellisen hyvin!

Ota yhteyttä

Anne Kivimäki

Asiakkuuspäällikkö, kansainväliset yritystapahtumat ja kannustematkat

Vastuullani on kansainvälisten yritystapahtumien ja kannustematkaryhmien hankkiminen lumoavalle ja vetovoimaiselle Tampereen seudulle.