Top 10 Kivaa koko perheelle - sisätiloissa! - Visit Tampere

Top 10 Kivaa koko perheelle – sisätiloissa!

29.03.2018

Eikö keli helli lomallasi? Ei hätää, sillä Tampereella riittää jännittäviä sisäkohteita koko perheelle! Keräsimme niistä top 10 -listan, jotta lomasi sujuisi mahdollisimman mukavasti.

1. Särkänniemeen

Särkänniemessä on tekemistä myös sisällä vaikka koko päiväksi. Sisäaktiviteettipuisto SuperPark tarjoaa vauhdikasta menoa erilaisilla temppuradoilla. Kokeile vaikka skeittausta, korista tai trampoliinihyppelyä! Planetaariossa pääset ihmettelemään maailmankaikkeuden ihmeitä. Vaihtuva elokuva ympäröi katsojan eri puolilta, mikä mahdollistaa nojatuolimatkan tähtitaivaan uumeniin. Akvaariossa on mahdollisuus kurkistaa pintaa syvemmälle ja tutustua monimuotoisen vesiekosysteemin jännittäviin ilmiöihin – ja omat jalat pysyvät kuivina. Yli kahdessakymmenessä akvaarioaltaassa asustaa kahdensadan kalalajin edustajia eri puolilta maailmaa. Entä miltä näyttää Tampere sen tunnetuimmasta maamerkistä katsottuna? Suomen korkeimpaan rakennukseen, Näsinneulaan, pääsee hissillä 32 sekunnissa. Näköalatasanteelta 120 metristä kelpaa tiirailla maisemia – kirkkaalla säällä jopa yli 20 kilometrin päähän.

 

2. Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Suomen suurin ja monipuolisin sisähuvipuisto Särkänniemi Zones Lempäälän Ideaparkissa tarjoaa tekemistä kaikenikäisille: huvilaitteita, hohtominigolfia, pomppulinnoja, trampoliinialue, laserpelisota, kiipeilyseikkailurata pallomerineen ja paljon muuta. Kaikkiaan yli hehtaarin verran huvia sisätiloissa. Koko alueelle ilmainen sisäänpääsy, maksat vain niistä huveista joita kokeilet tai käytät! Uusimpana lisäyksenä Zonesin tarjontaan on avattu virtuaalipuisto Pikseli, jossa pääsee rikkomaan arjen kaavoja virtuaalitodellisuuden avulla!

 

3. Kiipeilemään

Kiipeily sopii kaikille ja kaikenikäisille! Irti Maasta -keskuksesta Tullintorilla löytyy 14 erilaista seinää ja yhteensä 19 nousua. Korkeimmat seinät ovat yli yhdeksän metriä korkeita, eli pääset kokeilemaan miltä tuntuu tarkastella ostoskeskusta lintuperspektiivistä.

 

4. HopLopiin

HopLop on liikuntaseikkailupuisto koko perheelle. Seikkailulabyrintti kutsuu kiipeilemään ja seikkailemaan, viidakkopomppulinnat ja trampoliinit haastavat riehakkaampaan menoon. HopLop löytyy Tampereelta Linnainmaalta ja Pirkkalasta Partolasta.

 

5. Pakopelin pyörteisiin

Room escape -pakopelit ovat uusin hitti ryhmäaktiviteeteissa.  Tampereelta löytyy useita pakopelipaikkoja, kuten Room Escape, Mysteeri Tampere ja WayOut Tampere. Niissä riittääkin pohdittavaa, kun aika juoksee ja ovi pitäisi saada auki. Huoneita uudistetaan muutaman kuukauden välein, joten aina löytyy uusi huone, jota voi porukalla testata. Onnistumisen eteen vaaditaan todellista tiimityötä!

 

6. Minigolfaamaan

Crazy Golfin 16 väyläisellä minigolf-radalla pääset testaamaan taitojasi putterin varressa upeassa ympäristössä. Eri teemaiset väylät johdattavat sinut niin rock ´n´ rolliin, villiin länteen, Egyptin mystiikkaan, romuttamolle kuin supersankarienkin maailmaan. Crazy Golfissa on myös kolme curling-rataa kahdessa huoneessa, joissa synteettinen jää ja oikeat curling-kivet virittävät pelaajan aitoon tunnelmaan.

Hohtogolf West Coast Ratinan kauppakeskuksessa on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ennennäkemättömät näyttävillä tehosteilla varustellut hohtominigolf-radat tarjoavat upean elämyksen, yritysryhmille, polttariryhmille, pikkujouluihin, illanviettäjille, sekä perheille. 15 yllätyksellistä hohtominigolfrataa, joista 4 rataa lukuisilla yllätyksellisillä kauhutehosteilla varustellulla kauhualueella. Lisäksi osana hohtogolfkierrosta kauhukuja, jossa ensimmäisenä Suomessa ahtaanpaikankammotehoste!

Särkänniemi Zonesissa pääsee myös hohtominigolfaamaan!

 

7. Hohtokeilaamaan

Space Bowling & Billiards on huikea viihdekeidas ja koko perheen ajanviettokeskus. Spacessa on 8 hohtokeilausrataa. Hohtokeilauksessa yhdistyvät keilauksen hauskuus sekä silmiä ja korvia hivelevä ääni- ja valomaailma. Biljardipuolella tarjolla on 10 biljardi- sekä 3 snooker-pöytää.

 

8. Trampoliinille

Trampolin Parkista voit varata hauskan liikuntahetken perheelle tai kaveriporukalle – täällä lapsetkin viihtyvät! Alueita on kolme: Iso Freestyle -alue, jossa monta hyppijää mahtuu hyppimään samaan aikaan ja vaikka donkkaamaan myös koripallokoreihin, Pieni Freestyle -alue, jossa voi pelata esimerkiksi Dodgeballia kavereiden kanssa, ja Olympia-trampoliinit 3 kpl, joilta tehdään mahtavia temppuja vaahtomuovikuutioilla täytettyyn altaaseen.

 

9. Lasersotimaan

Laserpelipaikat – astu tulevaisuuden taistelukentille! Vauhdista ja adrenaliinista ei ole puutetta, kun pelaat ryhmäsi kanssa labyrinttimaisella kaupunkitaisteluareenalla tätä kontaktitonta ja väkivallatonta peliä. Sopii lähes kaikenikäisille. Tampereella laserpelejä pelaamaan pääset Megazonessa Tullintorilla ja ZBasessa Siperian liikekeskuksessa. Myös Lempäälän Särkänniemi Zonesissa on laserpelisota!

 

10. Kylpylään

Kylpylähotelli Scandic Eden Nokia Nokialla, 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta, on koko perheen täyden palvelun kylpyläkeidas luonnonkauniilla paikalla järven rannalla. Vesiliukumäkiä, aaltoaltaita, poreltaita ja putouksia… Tämän kohteen takia kannattaakin lähteä vähän kauempaakin polskimaan!

Holiday Club Tampereen Kylpylä on kylpylähotelli ja kokoushotelli Tampereen keskustassa, Lapinniemessä. Kylpylähotelli sijaitsee yli 100 vuotta vanhassa Lapinniemen puuvillakehräämössä, jonka miljöö on uudistettu vastaamaan nykyaikaista kylpylähotellia.

 

Särkänniemi - Laura Vanzo-9

Särkänniemi

Laiturikatu 1 33230 Tampere
Lue lisää
Visittampere Superpark Sarkanniemi

SuperPark Särkänniemi

Särkänniemi, Laiturikatu, Tampere
Lue lisää
Visittampere Sarkanniemen Akvaario

Särkänniemen Akvaario

Särkänniemi, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Girl Looking At Näsinneula Tower Laura Vanzo

Näsinneulan näkötorni

Näsinneula, Laiturikatu, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Zones By Sarkanniemi

Särkänniemi Zones

Ideaparkinkatu 4, Lempäälä
Lue lisää
Zones Logo

Virtuaalipuisto Pikseli

Ideaparkinkatu 4, Lempäälä
Lue lisää
Visit Tampere Ideapark Laura Vanzo

Ideapark

Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä
Lue lisää
3 Irti Maasta Kiipeilykeskus

Irti Maasta -kiipeilykeskus

Tullikatu 6, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere Hoplop

HopLop Linnainmaa

Korpikodinkatu 3, Tampere
Lue lisää
Visittampere Hoplop

HopLop Partola

Saapastie 2, Pirkkala
Lue lisää
Visittampere Room Escape

Room Escape Finlayson

Itäinenkatu, Tampere
Lue lisää
Visittampere Room Escape

Room Escape Keskustori

Aleksis Kiven katu 20 A 331, 3.krs, 33210 Tampere
Lue lisää
Visittampere Mysteeri Tampere

Mysteeri Tampere – Escape Room tarinalla

Näsilinnankatu 22 A 10, 33210 Tampere
Lue lisää
Visittampere Wayout Tampere

WayOut Tampere

Hämeenpuisto 35, 33200 Tampere
Lue lisää
Visittampere Crazy Golf

Crazy Golf

Puutarhakatu 21, Tampere
Lue lisää
Visittampere Space Bowling&billiard

Space Bowling & Billiards

Space Bowling & Billiards Hämeenkatu 23, 33200 Tampere
Lue lisää
Visittampere Children

Trampolin Park

Juvelankatu 4, Tampere
Lue lisää
Visittampere Megazone

Megazone

Tullintori, Tullikatu, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere ZBase Entertainment Center Laura Vanzo

ZBase Tampere

Frenckellinaukio, Tampere
Lue lisää
Visittampere Looking A Map Laura Vanzo

Scandic Eden Nokia

Raisionkatu 2, 37120 Nokia
Lue lisää
Visittampere Holiday Club Tampereen Kylpyla

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Lapinniemenranta 12, Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Entä jos sataa?
Kaupunki & kulttuuri

Entä jos sataa?

Vaikka Tampereella maisemat ovatkin erinomaisia, löytyy sisätiloistakin paljon mukavaa tekemistä!
Lue lisää
Top 10 ulkoaktiviteetit koko perheelle
Aktiviteetit

Top 10 ulkoaktiviteetit koko perheelle

Sään suosiessa on kiva olla ulkona! Tässä Tampereen koko perheen ulkoilukohteita.
Lue lisää
Näissä hotelleissa viihtyy koko perhe
Hotellit

Näissä hotelleissa viihtyy koko perhe

Tampereella on monia hotelleja, joissa viihtyvät niin perheen pienemmät kuin isommatkin matkailijat.
Lue lisää
Perhebloggaajien lempiravintolat
Lapsille

Perhebloggaajien lempiravintolat

Minne mentäisiin syömään?
Lue lisää