Siirry sisältöön
Kartta

Aiemmasta infosta poiketen emme etsi harjoittelijoita Visit Tampereelle syksylle 2024

Seuraava harjoittelijahakumme avautuu loppuvuodesta 2024 ja silloin etsimme harjoittelijoita aloittamaan harjoittelunsa alkuvuonna 2025. Ilmoitamme haun avautumisesta tällä sivulla ja LinkedInissä.

Visit Tampereen harjoittelijaohjelmassa pääset kertomaan Tampereen ja lähiseudun mahdollisuuksista matkailijoille. Päivittäisiin rutiineihin kuuluvat muun muassa matkailuneuvonnan puhelinpalveluun, sähköpostiin ja chattiin vastaaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu toimiston erilaisten juoksevien asioiden hoitamista. Sujuva suomen ja englannin kielen taito kirjallisesti ja suullisesti sekä paikallistuntemus ovat harjoittelussa välttämättömiä. Toivomme sinulta innokasta asennetta ja halua oppia lisää matkailualasta.

Matkailuneuvonnan lisäksi harjoittelussamme on mahdollista osallistua asiantuntijoidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja toimia yhdessä sekä verkostoitua yritysten, sidosryhmien ja kumppanien kanssa. Harjoittelijamme ovat myös muun muassa koordinoineet ja olleet mukana toteuttamassa lehdistö- ja vaikuttajavierailuja, edustaneet Visit Tamperetta eri tapahtumissa ja tehneet erilaisia kehitystehtäviä sekä sisällöntuotantoa. Voit esittää meille toiveita harjoittelusi sisällöstä.

Harjoittelupaikkana Visit Tampere on innostava ja täällä on mahdollistava ilmapiiri, jossa myös harjoittelijan omat ideat, suuntautuminen ja kiinnostuksenkohteet huomioidaan.

Käy lukemassa SAMK:ssa opiskelevan Sofian kokemuksia harjoittelusta Visit Tampereessa.