Siirry sisältöön
Kartta

Koe Tampere seikkaillen!

Mobiilisovelluksessa toimivat Amazing walks -reitit johdattavat sinut mielenkiintoisiin paikkoihin Tampereella, haastavat tietämystäsi ja samalla opit uutta kaupungista. Reitit ovat uudenlainen vaihtoehto tutustua kaupunkiin ohjatusti mutta itsenäisesti.

Onko valintasi Pyynikin hulppeat harjumaisemat vai vanhan tehdaskaupungin monipuolinen keskusta? Tai ehkä lähdet testaamaan omaa sisäistä agenttiasi Agenttikokeeseen?

Pyynikin luontohelmet -reitillä tutustutaan ympäröivään luontoon, tutkitaan harjumaastoa ja ihastellaan mahtavia maisemia. Matkalla kohtaat kysymyksiä ja tehtäviä, jotka vaativat ympäristön tutkimista, mutta myös tietoa, pohdintaa ja ehkä arvaamista. Tarkoituksena on oppia luonnosta ja huomioida sen monimuotoisuutta – kohteiden ihailua unohtamatta!

Tampereen keskustahelmet -reitillä tutustutaan kiinnostaviin kohteisiin Tampereen ydinkeskustassa. Reitin varrella kohtaat kysymyksiä ja yllättävääkin faktaa liittyen ympäristöön ja Tampereen historiaan. Näet myös kuvia paikoista jopa satojen vuosien takaa! Kierros antaa monipuolisen ja kattavan kuvan Tampereesta, ja uutta tietoa jää käteen varmasti myös paikallisille.

Agenttikoe on tulikoe sinulle, joka haluat testata omia agenttitaitojasi! Reitti kulkee läpi Tampereen ydinkeskustan ja kuljettaa sinut kohti omaa agenttiarvonimeäsi. Selviätkö pomminpurusta, kuulusteluista, salaviestin ratkomisesta ja pulmista johtolankoineen?

Katso lisää