Siirry sisältöön
Kartta

Olet tervetullut rentoutumaan Ylä-Tuuhosen maatilalle, Ruoveden kunnan Tuuhoskylän kuvankauniisiin maalaismaisemiin. Vanha sukutilamme sijaitsee Tarjanneveden, metsien ja peltojen ympäröimänä. Isäntäväen lisäksi tilallamme asuvat suomenlapinkoira Käpy, kolme kissaa sekä pieni lammaskatras. Tarjoamme maatilamajoitusta sekä sauna- ja ruokaelämyksiä luonnonrauhaa ja hiljaisuutta kaipaaville.

Yövy hirsirakenteisessa aitassa tai vierastalon viehättävässä kamarissa. Osaan aitoistamme voit majoittua lisämaksusta myös lemmikin kanssa. Majoitushintamme sisältävät lakanat ja pyyhkeet, minkä lisäksi kahden vuorokauden majoitus sisältää tunnin saunavuoron jatkuvalämmitteisessä saunassa. Kesäisin pääset nauttimaan rantasaunan löylyistä ja pulahtamaan uinnille Tarjanteen aaltoihin. Tilallamme on myös perinteinen savusauna, joka on varattavissa kesäaikaan.

Aloita päiväsi tilan herkullisella maalaisaamiaisella ja istahda perinteikkääseen päivällispöytäämme. Ruokailut katetaan tilan päärakennukseen noutopöytätarjoiluna, minkä lisäksi ne ovat tarjolla vain tilauksesta ja eivät sisälly majoituksen hintaan. Käytössäsi on myös keittiö, jossa voit halutessasi valmistaa ruokasi itse.

Vaella Helvetinjärven kansallispuistossa tai Pirkanmaan suurinmmalla soidensuojelualueella, Siikanevalla. Tutustu Vinhan kirjakauppaan ja osallistu paikallisiin tapahtumiin. Ihastu monipuoliseen taiteeseen Serlachius-museoissa, Mäntän kuvataideviikoilla sekä muissa näyttelyissä. Kurkista lähialueen kohteet verkkosivuiltamme ja kysy meiltä vinkkejä – autamme mielellämme.

Irma, Esko ja Maire
Ylä-Tuuhosen maatilalta

Katso lisää