Siirry sisältöön
Kartta

Koe ainutlaatuinen loma. Luonto, aktiviteetit sekä rauhallinen majoitus. Varala Nature Hotel & Sport Resort – aivan Tampereen keskustan lähellä Pyhäjärven rannalla kauniin Pyynikin harjun kupeessa. Majoitu rauhallisissa rantamaisemissa, mutta kuitenkin Suomen suosituimman kaupungin tarjoamien palveluiden läheisyydessä. Meille Varalaan on helppo tulla, koska sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella – matkaat sitten omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä.

Majoituksen ja ravintolapalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisia elämyksiä, jotta vierailusi olisi inspiroiva ja virkistävä. Järjestämme sesonkien mukaan sopivia aktiviteetteja, niin perheille kuin yhdessä tai yksin matkaaville ja lomaileville.

Varala on tarjonnut vierailleen samalla kauniilla paikalla jo reilun 113 vuoden ajan hyvinvointia ja liikettä. Piha-alueemme ikihongat kutsuvat vierailulle ja viettämään aikaa ulkona kauniissa Varalan miljöössä – täällä on helppo viihtyä pidempäänkin.

Varaa majoitus ja mieleiset aktiviteetit ennakkoon. Ruokailut voit ostaa paikan päällä Varalan vastaanotosta.Vastaanoton henkilökunta neuvoo myös majoitukseen kuuluvien aktiviteettien hyödyntämisestä.

Katso lisää