Siirry sisältöön
Kartta

Villa Kaunisto toimii sekä ison porukan lomanviettopaikkana että kokous- ja juhlatilana. Kelotupaan mahtuu n. 50 henkilöä juhlimaan, ja vuodepaikkoja Kaunistossa on 17-18 (kaikki parivuoteissa). Myös lisäpatjoja.

Villa Kaunisto sijaitsee rauhallisella paikalla luonnon keskellä, Kuloveden rannalla, Sarkolassa Nokialla noin 35 km Tampereen keskustasta.

Pihapiirissä on 128 m²:n kelotupa, joka soveltuu juhlatilaisuuksiin noin 50 henkilölle sekä 40 m²:n rantasauna noin 15-20 henkilölle. Aivan kelotuvan vieressä on 3 kpl hirsimökkejä, joissa vuodepaikkoja on nyt jopa 17-18 henkilölle.

Pihassa grillikatos, sulkapallokenttä, paljon pihapelejä, lapsille keinut ja trampoliini. Rannassa soutuvene ja lapsille 8 kpl pelastusliivejä. Rauhaisa paikka luonnon keskellä, pitkä oma suojaisa rantaviiva, ei naapureita lähellä. Iso piha-alue. Lisävarusteena mahdollisuus 2 kpl suppilautaan ja pro-tason pizzauuniin. Kulovesi tunnetaan hyvistä kalansaaliistaan.

Kelotuvassa on 2 kpl sisä-WC:itä ja suihkukoppi. Myös saunassa on suihku pakkaskauden ulkopuolella. Kaunistossa on 6 kpl jääkaappeja, astiasto, 3 kpl sähköliettä/uunia, monta mikroaaltouunia ja kahvinkeitintä sekä pakastin. Saunalla myös jääkaappi ja mikroaaltouuni. 2 avotakkaa. Saatavilla pyynnöstä myös airfryer ja lisävarusteena pro-tason pizzauuni.

Kuvia ja lisätietoja löytyy kotisivulta kaunisto.wordpress.com, jossa myös yhteydenottolomake.

Katso lisää