Siirry sisältöön
Kartta

Galleria Ronga on taiteilijavetoinen, AvaraTaide ry:n ylläpitämä taidegalleria Tampereen keskustassa Rongankatu 1:ssä. Näyttelytiloja on kolme:

IsoGalleria 67 m2. Tila koostuu salista 55 m2 ja käytävästä 12 m2. Korkeus 2,9 m. Vuokra 1000 € / 3 viikkoa.

PikkuGalleria 8 m2. Huonekorkeus on 285 cm. Seinäpinta-alaa yhteensä noin 20 m2. Seinien mitat ovat noin 250, 220 ja 115 cm. Tila toimii myös AvaraTaide ry -taiteilijayhdistyksen toimistona ja soveltuu seinälle ripustettaville teoksille. Vuokra 225 € / 3 viikkoa.

Mediakulma 6 m2. Tila jakautuu kahteen 3 m2:n tilaan: Etutila on 3,20 m korkea ja valkoinen. Takatila on 2,20 m korkea ja musta. Välissä on oviaukko 77 x 175 cm. Mediakulma on tarkoitettu mediateosten esittämiseen. Kovat äänet edellytetään esitettäväksi kuulokkeiden kautta. Seiniin voi naulata, mutta reikien poraaminen ja teosten ripustaminen kattoon ei ole mahdollista. Vuokra 150 € / 3 viikkoa

Taiteilijoilta ei peritä myyntiprovisiota.

Galleria Rongan seinät ovat tiiltä ja betonia. Seiniin voi naulata kivinauloja käyttäen, mutta reikien poraaminen on pääsääntöisesti kiellettyä. Galleriassa on ripustustangot. Kattoon ripustus mahdollista vain olemassaoleviin kiinnikkeisiin.

Näyttelyhakemukset osoitteeseen: nayttelyhaku@avarataide.fi

Hakemus voi olla vapaamuotoinen sisältäen näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä 5-10 uudehkoa teoskuvaa sekä kaikki yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite).

Kuvien koko yhteensä max 2 Mt. Kuvien resoluutio 72 ppi. Mediakulmaan haettaessa kuvien tilalla esitetään linkit mediateoksiin 3-6 kpl.

Seuraavan vuoden kevään näyttelyaikoja haetaan kuluvan vuoden huhtikuun loppuun mennessä ja syksyn näyttelyaikoja kuluvan vuoden lokakuun loppuun mennessä.

Lisätiedot: valvoja.galleriaronga@gmail.com

Katso lisää