Siirry sisältöön
Kartta

Pub Pikilinna on pieni ja kodikas irlantilaistyylinen olutravintola Tammelan arvostetulla alueella, aivan Tampereen keskustan kupeessa. Pubi on perustettu vuonna 1993, ja se on ollut alusta saakka saman perheen omistuksessa. Lämpimässä ja historiallisen kodikkaassa miljöössämme voit viettää iltaa ystäviesi kanssa tai vain poiketa nauttimaan suosikkioluesi. Jos kaipaat toimintaa, löytyy meiltä biljardi, darts sekä useita lautapelejä. Näytämme TV-urheilua monipuolisesti läpi vuoden, talviaikaan aina sunnuntaisin pidetään perinteinen pubivisa sekä aika ajoin tilan täyttää pubiin sointuva livemusiikki. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa viihtyvyyden.

Tarjontaamme kuuluu Tampereen herkullisin Irish Coffee ja muita klassisia irlantilaisia janonsammuttajia, kuten Guinness ja Kilkenny hanasta! Meillä on laaja valikoima erilaisia oluita aina viimeisimmistä trendeistä vanhimpiin suosikkeihin, kotimaasta ja muualta maailmalta; tasaista laatua suurilta panimoilta sekä erilaisia innovaatioita pien- ja mikropanimoilta, hanassa, pulloissa ja tölkeissä. Lisäksi meillä on tarjolla useita siidereitä, raikkaita ja makeita drinkkejä, viskejä ja muita teräviä, viinejä, lonkeroita ja alkoholittomia juomia.

Kesäisin meillä on upea, viihtyisä ja rauhallinen puistoterassi aurinkoisella paikalla, jossa voit nauttia huurteisen jos toisenkin!

Tervetuloa!

Katso lisää