Siirry sisältöön

Huber on ravintola lihansyöjälle ja hänen kavereilleen. Historiallisessa funkkistalossa, Tampereen Laukontorin laidalla sijaitsevan ravintelin tunnelman takaa välitön, korkealuokkainen palvelu, joka korostuu tuotetuntemuksessa niin lihojen kuin juomatuotteenkin saralla. Aidon puuhiiligrillin tuoksu houkuttelee heti sisään astuessa.

Huberissa käytetään pääosin käsin valikoitua, kotimaista lypsylehmän fileeselkää sekä kotimaista hevosta. Päivittäin valikoidut ja käsin paikan päällä leikatut lihat pääsee valitsemaan tarjoilijoiden tiuhaan päivittämältä liitutaululta. Alkuruoat vaihtelevat sesongin mukaan ja saatavilla on aina myös kasvisvaihtoehto. Parhaan kokemuksen Huberissa saat tilaamalla pöydän keskelle yhteisesti jaettavaksi erilaisia lihoja ja lisukkeita. Sinun tarvitsee vain saapua paikalle; henkilökuntamme kyllä auttaa kokoamaan teidän iltaanne sopivan kokonaisuuden.

Huberin juomatuote koostuu klassiseen tyyliin nojaavasta viinilistasta, omien reseptien cocktaileista sekä kattavasta olutvalikoimasta. Huberissa on mahdollista nauttia illasta pitkän kaavan mukaan tai voit tulla rennosti baaritiskille burgerille ja oluelle!

Katso lisää